Probeer nu alvast de Touch Bar-functies van Microsoft Office

Lars Paijmans
8 februari 2017, 15:13
1 min leestijd
Probeer nu alvast de Touch Bar-functies van Microsoft Office

Het heeft even geduurd, maar zoals beloofd gaat Microsoft spoedig de Touch Bar van de MacBook Pro ondersteunen. Vanaf vandaag kun jij deze handige functies als eerste uittesten.

Lees verder na de advertentie.

Microsoft Office Touch Bar functies nu te testen

Sinds deze week kunnen Office Insiders de Microsoft Office Touch Bar functies uitproberen. Deze voegen ondersteuning voor de touchscreenbalk op de MacBook Pro toe aan Word, PowerPoint, Excel en Outlook. In Word komt de Touch Bar bijvoorbeeld goed van pas om snel tekst dikgedrukt of cursief te maken of de focusmodus te activeren. PowerPoint zet alle dia’s op de Touch Bar, zodat je gemakkelijk de volgorde kunt aanpassen.

Microsoft Office Touch Bar
Microsoft Office Touch Bar

Excel laat je voorgaande acties opnieuw selecteren, cellen inkleuren en tabellen selecteren. Op het eerste gezicht lijken vooral fanatieke Excel-gebruikers er het meest op vooruit te gaan met de toevoeging van Touch Bar-functies. Als je een nieuwe MacBook Pro hebt, wil je hier natuurlijk zo snel mogelijk mee aan de slag. Gelukkig maar dat het niet moeilijk is om een Office Insider te worden. Als je een Office-licentie hebt op de Mac, kun je jezelf gratis inschrijven.

Schrijf je gratis in als Office Insider

Dit doe je door een Office-programma (bijvoorbeeld Word) te openen, naar Help te gaan en vervolgens ‘controleer op updates’ aan te klikken. Vink het hokje achter ‘Office Insider’ aan om jezelf in te schrijven. Hierbij heb je de keuze uit Office Insider Slow en Office Insider Fast. Slow-leden krijgen stabiele versies van Office-programma’s terwijl Fast-leden de eerste versie krijgen die daardoor ook meer bugs en fouten bevat.

Mocht je liever de definitieve (bugvrije) versie van de Microsoft Office Touch Bar update afwachten, dan komt de nieuwe versie volgens Microsoft de komende maanden beschikbaar.

Lees het laatste nieuws over Apple

Bron: Microsoft
Categorie: Apps
Device: MacBook Pro

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple MacBook Pro
Apple MacBook Pro

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen