Runners deal! De iPhone 15 nu met korting oplopend tot €486!

Event gemist? Hier kijk je het ‘Let loose’-event van Apple terug

Maurice Snijders
8 mei 2024, 10:30
2 min leestijd
Event gemist? Hier kijk je het ‘Let loose’-event van Apple terug

Heb je het Apple ‘Let loose’-event van dinsdag 7 mei gemist? Dan kun je het hier op je gemak nog even terugkijken!

Lees verder na de advertentie.

Het Apple ‘Let loose’-event terugkijken

Apple heeft op dinsdag 7 mei om 16.00 uur een event gehouden met de naam ‘Let loose’. Tijdens dit event werden er een aantal iPads en accessoires aangekondigd. Uiteraard kun je het ‘Let loose’-event ook nog terugkijken.

Nieuwe iPad Pro en iPad Air

De nieuwe iPad Pro is verkrijgbaar in 11 of 13 inch. De iPad Air was er tot nog toe alleen in 10,9 inch, maar is nu ook beschikbaar in 11 of 13 inch. Daarnaast heeft Apple de nieuwe Apple Pencil Pro aangekondigd, met allerlei toffe nieuwe functies.

iPad Pro 2024
iPad Pro 2024

De nieuwe iPad Pro is er in twee versies. Voor de 11-inch iPad Pro betaal je 1219 euro, de startprijs van de 13-inch uitvoering is 1569 euro. Daarnaast is er ook een nieuwe iPad Air in twee versies. De 11-inch versie kost 719 euro en de 13-inch versie 969 euro. Kies je voor Wifi + Cellular dan betaal je respectievelijk 889 euro en 1139 euro bij de iPad Air. Bij de iPad Pro is dat 1469 euro en 1819 euro.

ipad air 2024
iPad Air 2024

Nieuwe Apple Pencil Pro

De Apple Pencil Pro is de opvolger van de Apple Pencil 2 (of Apple Pencil tweede generatie) en heeft een aantal handige nieuwe functies gekregen. Om te beginnen is er een nieuwe ‘knijp’-functie met haptic feedback. Daarnaast beschikt de stylus nu over ‘barrel roll’, die onder andere handig is bij het tekenen. De Apple Pencil Pro kost 149 euro.

Apple Pencil Pro
Apple Pencil Pro

Tot slot heeft Apple ook nog een nieuwe versie van het Magic Keyboard aangekondigd met een iets groter touchpad. Het Magic Keyboard is de perfecte aanvulling op de nieuwe iPad Pro’s. De 11‑inch versie is verkrijgbaar voor 349 euro en de 13‑inch versie is verkrijgbaar voor 399 euro.

magic keyboard 2024_1
Magic Keyboard

‘Let loose’-event terugkijken

We praten je natuurlijk helemaal bij over alle nieuwe producten die Apple heeft gepresenteerd, maar het ‘Let loose’-event terugkijken kan op de website van Apple. Of via de YouTube-video die je hieronder ziet:

Apple Event - May 7

Het ‘Let loose’-event kun je ook terugkijken in de Apple TV+-app op je iPhone, iPad, Mac en Apple TV.

Wil je op de hoogte blijven van al het Apple nieuws? Meld je dan aan voor onze dagelijkse/wekelijkse nieuwsbrief. Download daarnaast de gratis iPhoned-app en houd onze website in de gaten. Dan mis je nooit meer een Apple-nieuwtje!

Bronnen afbeeldingen: apple, Apple
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPad Air 2024
Apple iPad Air 2024

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu