iPhone 12 mini en iPhone 12 Pro Max nu te reserveren in Nederland: vind de beste prijzen

Lars Paijmans
6 november 2020, 14:00
2 min leestijd
Breaking
iPhone 12 mini en iPhone 12 Pro Max nu te reserveren in Nederland: vind de beste prijzen

Na de iPhone 12 en iPhone 12 Pro kun je nu ook de iPhone 12 Pro Max en iPhone 12 mini reserveren in Nederland. In dit artikel zetten we de beste prijzen voor abonnementen en losse toestellen op een rijtje.

Pre-order iPhone 12 mini en iPhone 12 Pro Max nu in Nederland

Met maar liefst vier nieuwe iPhones dit najaar besloot Apple de pre-orders op te splitsen. Om stipt 14:00 uur Nederlandse tijd is de pre-order van start gegaan en kun je de twee laatste nieuwe iPhones reserveren: de iPhone 12 mini en iPhone 12 Pro Max. De regels zijn hetzelfde als vorige maand: hoe sneller je reserveert, hoe sneller het toestel op je deurmat ploft.

Net als bij de iPhone 12 en iPhone 12 Pro raakt de voorraad vermoedelijk snel op. Het kan dus goed dat de ene winkel sneller kan leveren dan de andere. Kijk in het onderstaande overzicht dus goed naar de levertijden voordat je een bestelling plaatst. Houd ook de prijzen in de gaten. De eerste exemplaren worden volgende week vrijdag bezorgd.

iPhone 12 mini los kopen

iPhone 12 mini met abonnement kopen

iPhone 12 Pro Max los kopen

iPhone 12 Pro Max met abonnement kopen

iPhone 12 Pro Max

iPhone 12 Pro Max en iPhone 12 mini unieke features

De iPhone 12 mini is het kleine broertje van de iPhone 12 en de iPhone 12 Pro Max is de grote broer van de iPhone 12 Pro. Hoewel we beide apparaten nog niet getest hebben, is het vooral het schermformaat dat het grote verschil maakt. De iPhone 12 mini heeft een 5,4 inch-display in een compacte behuizing, terwijl de iPhone 12 Pro Max met zijn 6,7 inch-scherm de grootste iPhone is die Apple ooit gemaakt heeft.

Vergeet bovendien niet om mee te doen met onze iPhone 12 mini winactie! Wie weet is Apples compacte iPhone binnenkort gratis en voor niks van jou. Kijk snel hoe jij kans maakt.

Win de iPhone 12 mini! iPhoned geeft de kleinste iPhone van het jaar weg!

Alle producten die in dit artikel worden aangeraden zijn uitgekozen door de redactie van iPhoned zonder commerciële beïnvloeding. Naar deze producten kan verwezen worden met een affiliate-link. Als je iets koopt via deze link, kan iPhoned een commissie ontvangen. Meer weten? Bekijk dan ons redactiestatuut.

Bron afbeelding: Apple
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 12 mini
Apple iPhone 12 mini

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen