‘Nieuwe AirPods krijgen zwarte kleur, meer grip en betere geluidskwaliteit’

Lars Paijmans
11 februari 2019, 9:11
2 min leestijd
‘Nieuwe AirPods krijgen zwarte kleur, meer grip en betere geluidskwaliteit’

Een nieuw gerucht stelt dat Apple in de lente al met nieuwe AirPods komt, die zouden worden uitgerust met een ‘nieuw ontwerp’ en betere grip. Daarnaast zou de geluidskwaliteit verbeteren.

Worden de AirPods 2019 zwart van kleur?

Het gerucht is afkomstig van MySmartPrice, dat vrijwel tegelijk verscheen met een bericht van DigiTimes. Beide geruchten stellen dat Apple de nieuwe AirPods samen met de nieuwe iPads in de eerste helft van 2019 uitbrengt. Dit sluit ook aan bij eerdere geruchten die we eind vorig jaar en begin dit jaar hebben gehoord.

AirPods 2019 zwart

Volgens anonieme bronnen heeft Apple grootse plannen voor de nieuwe AirPods, die een stuk verder gaan dan enkel een nieuw doosje om ze draadloos mee op te laden. Zo stelt MySmartPrice dat de AirPods 2019 betere geluidskwaliteit krijgen en een nieuw design dat voor betere bastonen moet zorgen.

Daarnaast zou naast de witte kleur een zwarte variant verschijnen. Dit nemen we nog wel met een korreltje zout, omdat alle geruchten over deze nieuwe oordopjes vooral over kleine verbeteringen gingen. Een nieuwe kleur, een aangepast design en extra functies gaan een stuk verder dan dat.

Nieuw materiaal met meer grip

Naast dit zwarte kleurtje zou ook het materiaal van de AirPods veranderen. Deze vergelijkt de bron met de Google Pixel 3, waarvan het glas zachter aanvoelt en iets meer grip heeft. Naast deze veranderingen zou er ook een nieuw doosje op de markt komen dat je draadloos kunt opladen, iets wat we al talloze keren hebben gehoord en gezien in eerdere geruchten.

Dit maakt het zeer aannemelijk dat we binnen nu en een paar maanden nieuwe AirPods kunnen verwachten van Apple. Naast bovenstaande nieuwe functies zouden er ook speciale gezondheidsfuncties worden toegevoegd, zodat je ze beter kunt gebruiken tijdens het sporten. Ook de bèta van iOS 12.2 bevat sterke aanwijzingen dat deze nieuwe oordopjes niet lang meer op zich laten wachten.

→ Lees alles over Apples AirPods

Het laatste nieuws over Apple

Bron: MySmartPrice
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple AirPods
Apple AirPods

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu