Deze app heeft alles wat je moet weten over het WK hockey

Rutger Otto
2 juni 2014, 12:24
2 min leestijd
Deze app heeft alles wat je moet weten over het WK hockey

Het wereldkampioenschap hockey is inmiddels in volle gang en zowel de Nederlandse mannen als vrouwen hebben hun eerste wedstrijd gewonnen. Met de app Hockey ’14 blijf je op de hoogte van alles wat met het WK te maken heeft.

Lees verder na de advertentie.

wk hockey klein

In aanloop naar het WK voetbal in Brazilië vindt het WK hockey voor mannen en vrouwen plaats in Den Haag. Nederland maakt zelfs meer kans om wereldkampioen hockey te worden dan wereldkampioen voetbal. Na de eerste wedstrijd zijn de drie punten voor ‘onze’ teams in elk geval binnen, wat een (gedeelde) eerste plaats oplevert in de poule.

Alle belangrijke informatie over de wedstrijden

Vanavond treden de vrouwen aan tegen België en in de tussentijd spelen nog andere teams. Met de app Hockey ’14 kun je zien welke. De app houdt je op de hoogte van het dagelijkse wedstrijdschema. Je kan wedstrijden live volgen, door een beknopt tekstverslag dat wordt aangevuld met wedstrijdvideo’s van de belangrijkste momenten. Daarnaast kun je statistieken bijhouden en stemmen op de vrouw of man van de wedstrijd.

Via het hamburgermenu linksboven in de app, navigeer je door de app. Op het thuisscherm zie je live-wedstrijden, ook kun je nieuws lezen en informatie bekijken over onder meer het hockeypark, het reglement en de route.

Van elk land kun je zien of er een mannen- en vrouwenteam deelneemt. Je kunt selecties zien, informatie over het land lezen en zelfs het volkslied beluisteren. Uiteraard kun je ook de stand en poules bekijken in de app.

Download Rabobank Hockey World Cup 2014

In de categorieën Fanzone en Oranje kun je allerlei video’s, tweets en hashtags lezen die met het evenement te maken hebben. Dat geeft een persoonlijk en levendig tintje aan de verder strakke app. Hockey ’14 is een simpele app die je voorziet van alle informatie over het WK hockey die je nodig hebt. Je kunt de app gratis downloaden als je iOS 7 of hoger hebt. Er is 5,1 MB aan vrije opslagruimte nodig.


Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu