De mooiste kerstcadeaus vind je bij Amac: nu tot 15% korting

My Medals: hou je sportprestaties en ontwikkeling bij

Rutger Otto
28 juni 2014, 16:15
2 min leestijd
My Medals: hou je sportprestaties en ontwikkeling bij

Als je vaak meedoet met sportwedstrijden zoals hardloopwedstrijden, dan is het niet vreemd als je jouw tijden vergeet. En om nou steeds medailles mee te nemen als je familie opzoekt… Met de Nederlandse app My Medals heb je alles bij elkaar in een handig overzicht.

Lees verder na de advertentie.

my medals klein

Met My Medals digitaliseer je als het ware je prijzenkast, zodat je altijd en overal kunt laten zien welke medailles je hebt gehaald. Bij het openen van de app word je meteen gevraagd je eerste medaille toe te voegen.

Sportprestaties invoeren

Dat doe je steeds helemaal handmatig. Je voegt een foto van je medaille toe en geeft daarna aan waarmee je hem hebt gewonnen. De app ondersteunt vier sporten: hardlopen, zwemmen, schaatsen en fietsen. Jammer is wel dat je zelf geen sporten kan toevoegen.

Als je sport is toegevoegd, moet je een aantal velden van tekst voorzien. Je schrijft de naam van de wedstrijd op, de plaats en de datum. Ook geef je aan welke afstand je hebt afgelegd en in welke tijd. Als je finish foto’s hebt, kun je die ook nog toevoegen.

Overzicht van je prestaties

Onder in de app kun je via het menu op ‘Medailles’ tikken om een overzicht van je medaillefoto’s te zien. Zo heb je daadwerkelijk een prijzenkast op je iPhone. Ook kun je progressie bijhouden om te zien of je bijvoorbeeld sneller bent geworden. Prestaties kun je eveneens delen via Facebook, Twitter of e-mail, inclusief foto’s van je medailles.

My Medals downloaden

Voor sporters is My Medals een waardevolle toevoeging aan sport-apps. Hardloop apps houden je tempo en gps wel bij, maar hebben meestal geen ruimte voor wedstrijden en foto’s van medailles. Met My Medals heb je dat wel en kun je alles thuis op je gemak invullen. Je downloadt de app gratis voor iOS 7 of nieuwer in de App Store. Er is 21,1 MB aan vrije opslagruimte nodig.

My Medals

PINCH BV

Gratis via App Store

My Medals
My Medals
My Medals
My Medals
My Medals
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu