De iPhone 14 Pro: nu tot €10 korting per maand

Dropbox Paper: werk samen aan projecten, ongeacht het apparaat dat je gebruikt

Lars Paijmans
5 oktober 2016, 10:03
1 min leestijd
Dropbox Paper: werk samen aan projecten, ongeacht het apparaat dat je gebruikt
Paper by Dropbox

Paper by Dropbox

Gratis

Reviewscore

7

Na een exclusieve periode in Amerika, is Dropbox Paper vanaf vandaag ook beschikbaar in Nederland. Met de app wordt het makkelijk om vanaf je iPhone samen met anderen aan een project te werken.

Lees verder na de advertentie.

Dropbox Paper nu beschikbaar

Dropbox Paper moet een uitkomst zijn voor studenten of mensen die voor hun werk regelmatig met meerderen aan een document werken. Door een nieuw project aan te maken op paper.dropbox.com kun je op je iPhone en iPad er gemakkelijk aan doorwerken.

Dropbox Paper Launch from Kirk Jue on Vimeo.

Iedereen die een uitnodiging voor een Paper heeft, kan op die manier niet alleen bewerken, maar ook opmerkingen achterlaten. Met tekst, stickers en andere effecten weet je zo snel of je andere groepsleden het er mee eens zijn, of juist niet. Deze opmerkingen worden automatisch gesynchroniseerd tussen de app en webversie van de app, zodat je ze nooit misloopt.

In een handig notificatie-overzicht staan alle meldingen die voor jou relevant zijn onder elkaar. Door een document een ster te geven komt hij in de favorietenlijst te staan, waarmee je voorkomt dat hij verdwijnt in een zee aan andere bestanden.

Werk samen aan je documenten

Dropbox Paper ziet er op het eerste gezicht uit als een handige app, die echter iets doet wat andere apps al langer doen. Zo kom je dit soort functies ook tegen in Google Docs, en introduceerde Apple dit ook voor de iWork-apps met de komst van macOS Sierra.

Ben je echter een fanatieke Dropbox-gebruiker, dan is dit een fijne app die ervoor zorgt dat je al je bestanden op één plek hebt. Ongeacht of je er nu aan werkt of niet. Dropbox Paper is vanaf vandaag gratis te downloaden via de App Store.

Paper by Dropbox

Dropbox, Inc.

Gratis via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu