Dropbox Paper werkt nu ook offline en in het Nederlands

Rick van der Veer
12 april 2017, 15:48
1 min leestijd
Dropbox Paper werkt nu ook offline en in het Nederlands
Paper by Dropbox

Paper by Dropbox

Gratis

Reviewscore

7

Tekstverwerkers met cloudfuncties worden steeds meer gebruikt, maar je hebt er wel een internetverbinding voor nodig. Met de offline-modus van Dropbox Paper kun je nu ook offline aan je documenten werken.

Lees verder na de advertentie.

Dropbox Paper offline-modus

Dropbox Paper heeft in de nieuwste versie van de app een offline-modus gekregen. Je kunt straks dus ook zonder internet aan je documenten werken. Zodra je dan weer verbinding hebt, worden de wijzigingen die je hebt aangebracht automatisch geüpload naar je Dropbox-account. Op moment van schrijven werkt de offline-modus alleen in de iOS-app van Dropbox Paper. De desktopversie moet nog altijd online zijn om te kunnen werken.

Dropbox Paper offline modus

Officieel ondersteunde Paper de Nederlandse taal nog niet, maar daar komt verandering in met deze update. De app spreekt nu twintig extra talen, waaronder het Nederlands dus. Ook de desktopversie van Paper is volledig in het Nederlands te gebruiken.

Offline werken met clouddiensten is intussen niets nieuws meer. Google Docs biedt al geruime tijd een offline-modus, terwijl je ook Apples eigen iWork-suite zonder internetverbinding kunt gebruiken. Deze apps uploaden – net zoals Dropbox Paper – je wijzigingen zodra je weer met het internet bent verbonden.

Dropbox Paper downloaden

Dropbox Paper is via onderstaande link gratis te downloaden uit de App Store. De app werkt samen met je Dropbox-account, waar je met een gratis account 2GB aan opslagruimte krijgt. Voor 9,99 euro per maand kun je dit uitbreiden naar Dropbox Plus, wat de hoeveelheid opslagcapaciteit ophoogt naar 1 terabyte.

Paper by Dropbox

Dropbox, Inc.

Gratis via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu