Slimme mail-app Mailbox ondersteunt nu ook interactieve widgets

Gijs Ettes
11 november 2014, 8:52
2 min leestijd
Slimme mail-app Mailbox ondersteunt nu ook interactieve widgets

Mailbox, de slimme e-mail-app die samenwerkt met Gmail- en iCloud-accounts, ondersteunt sinds de laatste update ook interactieve widgets.

Lees verder na de advertentie.

Meer over de Mailbox update

Mailbox update

Hierdoor kun je inkomende mailtjes direct archiveren of snoozen, zodat ze later weer in Mailbox verschijnen. Ook is het mogelijk om vanuit het lockscreen naar links te swipen om de opties voor snoozen en archiveren te tonen. Het snoozen kan alleen tot morgen; mogelijk wordt het op termijn mogelijk om dit aan te passen met een zelfgekozen tijdstip.

Naast deze fijne toevoeging voert de update ook de gebruikelijke bugfixes en snelheidsverbeteringen door. Medio vorige maand werd Mailbox, dat sinds een jaar deel uitmaakt van Dropbox, ook al van een update voorzien. Die voegde ondersteuning voor de schermen van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus toe en de mogelijkheid om veegbewegingen binnen de app aan specifieke acties te koppelen. Ook werden enkele bugs met betrekking tot push-notificaties en het inladen van e-mails opgelost.

Slimme manier om mails af te handelen

mailbox ios-app

Mailbox is al langer onze favoriete alternatieve mail-app voor iOS, wat vooraf is te danken aan het feit dat de app berichten behandelt als todo’s. Je berichten van Gmail en iCloud stromen in één map binnen en met veegbewegingen kun je ze archiveren, verwijderen, toevoegen aan een lijst of markeren als herinnering. In het laatste geval verschijnen ze op een later tijdstip weer in je inbox, zodat je ze dan kunt bekijken en afhandelen.

Binnen Mailbox kun je, net zoals in een chatgesprek, een conversatie scannen en berichten eventueel uitstellen om ze later op te volgen. Je kunt precies aangeven op welk moment in de dag, maand of ‘ooit’ de mail als ongelezen terugkeert in je inbox. De mail-app biedt krachtige tools om het overzicht te bewaren en te focussen op de berichten die relevant zijn.

Mailbox downloaden

Via onderstaande link kun je Mailbox gratis downloaden. Daarvoor heb je wel minimaal iOS 8 en 24MB aan vrije opslagruimte nodig.


Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu