Doodle Buddy, tekenen op de iPhone

16 augustus 2009, 19:00
2 min leestijd
Doodle Buddy, tekenen op de iPhone

Doodles zijn kleine tekeningetjes die je onbewust maakt wanneer je een handeling uitvoert. Wil je geen papier verspillen, dan kan je Doodle Buddy gebruiken om op de iPhone doodles te tekenen.
Doodle Buddy is een gratis applicatie met veel functies, in dit bericht lees je er meer over.

Doodle Buddy

Meestal zijn gratis apps niet compleet, bij Doodle Buddy is dit niet het geval. Het tekenen gaat fijn en zonder problemen. Je kan verschillende kleurtjes selecteren zodat het een kleurrijke tekening wordt.
Wanneer je iets verkeerd tekent kan je het eenvoudig verwijderen, je kan simpel je laatste handeling ongedaan maken (door bijvoorbeeld te schudden met je iPhone).

Doodle Buddy

Lees verder na de advertentie.

Extra functies

De basisfunctie van de app, tekenen, gaat dus zonder problemen. Doodle Buddy kan echter veel meer dan alleen maar als schetsblok dienen. Er zijn vele functies die erg handig en leuk zijn!
Er zijn verschillende stempels aanwezig die je kan gebruiken in je tekening en wanneer je een stempel gebruikt maakt het een leuk geluidje.
Met Doodle Buddy kan je ook over een foto tekenen. Je kan alle foto’s gebruiken die in je Photo Album staan op je iPhone of een nieuwe foto maken.

Een extra leuke functie is het tekenen met een partner. Met 2 iPhones (+internet) en met de app op elke iPhone kan je samen tekenen. Je kan meteen zien als iemand anders iets heeft getekend, tegelijk tekenen gaat ook heel soepel!
Om deze hele functie compleet te maken zit er ook een chatfunctie in. Je kan met je partner praten wanneer je aan het tekenen bent, zonder dat de tekening verloren gaat.

Downloaden?

Doodle Buddy is een fantastische teken app voor de iPhone. Met de extra functies maakt het de applicatie helemaal compleet!
De applicatie is gratis te downloaden in iTunes, vind je er niks aan dan kan je hem dus altijd verwijderen.

iTunes: klik

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu