Dronebeelden tonen het bijna complete Apple Park

Erwin Vogelaar
27 februari 2017, 19:12
2 min leestijd

Ook al heet Apple Campus 2 nu Apple Park, de maandelijkse dronebeelden over de voortgang blijven doorgaan. Deze Apple Park video is waarschijnlijk wel een van de laatste.

Lees verder na de advertentie.

Apple Park video

Het afgelopen jaar hebben we genoten van de videobeelden van Matthew Roberts. Elke maand vloog hij met een drone over Apple Campus 2 heen om de wereld te laten zien hoe het bouwwerk ervoor stond. Niet alleen waren deze video’s informatief, maar ze waren ook erg mooi geschoten. Nu Apple Campus 2 is omgedoopt tot Apple Park, kunnen we nog eventjes genieten van nieuwe beelden. In april gaat Apple Park namelijk open voor werknemers. De maart-update kun je hierboven bekijken.

Apple Park video

In de video zien we alle updates rond Apple Park. Onder andere het Steve Jobs Theater, dat over het volledige Apple Park uitkijkt. Ook toont de video dat de zonnepanelen op de garages nu compleet zijn. Er wordt nog wel flink gebouwd aan het bezoekerscentrum, waar onder andere een Apple Store en een café worden geplaatst. Verder zijn er boven de tunnel wat meer bomen geplaatst en wordt er nog een pad gelegd dat door Apple Park slingert.

In april zal Apple Park feestelijk geopend worden. Het duurt volgens Apple echter nog wel minstens een half jaar voordat alle 12.000 medewerkers hier een plekje hebben gevonden. In april is Apple Park grotendeels af, maar er zullen nog wel enkele kleine projecten afgerond worden in de zomer. Het opvallendste onderdeel van Apple Park is het Steve Jobs Theater, waar duizend stoelen geplaatst zijn. Op een van deze stoelen kan over het volledige Apple Park gekeken worden. “Steve’s visie voor Apple gaat door, ook al is zijn tijd bij ons verstreken. Hij wilde van Apple Park de thuisplaats voor innovatie maken voor nu en komende generaties”, schrijft Tim Cook.

Lees het laatste nieuws over Apple

Bron: MacRumors
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu