Vodafone Topdeals: De iPhone 13 tijdelijk tot €417 voordeel!

iPhone doorschakelen: zo is je nummer bereikbaar vanaf elke telefoon

Redactie
1 mei 2023, 12:28
2 min leestijd
iPhone doorschakelen: zo is je nummer bereikbaar vanaf elke telefoon

Wil je niet elke keer te hoeven wisselen tussen je werk- en privételefoon? Of ben je juist wel even toe aan wat rust? Dan is het mogelijk om je telefoongesprekken door te sturen. In 5 stappen laten we zien hoe het doorschakelen van je iPhone gaat!

Lees verder na de advertentie.

iPhone doorschakelen doe je zo

Als je bijvoorbeeld voor je werk veel telefoontjes krijgt, kan het prettig zijn om buiten kantoortijden of tijdens een vergadering je nummer (eventjes) door te schakelen naar een ander telefoonnummer.

Ook als je op vakantie gaat wil je misschien tijdelijk niet bereikbaar zijn voor werkgerelateerde zaken. Maar je wilt waarschijnlijk ook niet dat een klant of collega niemand kan bereiken.

Daar is een makkelijke oplossing voor! Op je iPhone kun je heel eenvoudig je nummer doorschakelen naar bijvoorbeeld het nummer van een collega, een goede vriend of een algemeen telefoonnummer. Je iPhone doorschakelen gaat op de volgende manier.

iPhone doorschakelen naar een andere telefon

  1. Open de ‘Instellingen’ op je iPhone;

  2. Scrol naar beneden en tik op ‘Telefoon’;

  3. Kies voor ‘Doorschakelen’ en zet de schakelaar op groen;

  4. Tik daarna op ‘Schakel door naar’;

  5. Typ het telefoonnummer in waar de telefoongesprekken naar doorgestuurd moeten worden.

iphone doorschakelen

Vanaf nu worden alle telefoontjes meteen doorgestuurd naar dit nummer. Je kunt naar alle soorten nummers doorschakelen. Houd er wel rekening mee dat mensen die worden doorgeschakeld dit misschien niet altijd direct doorhebben. Zorg daarom dat je het doorgeschakelde nummer hiervan op de hoogte brengt.

Ben je terug van vakantie, of ga je beginnen met een nieuwe werkdag? Dan is het tijd om te stoppen met het doorschakelen van je iPhone. Hiervoor volg je de stappen opnieuw en verschuif je de groene schakelaar zodat het vakje grijs kleurt.

Meer tips voor je iPhone

Vond je deze tip voor het doorschakelen van je iPhone handig? Mooi zo! Op iPhoned hebben we elke week weer nieuwe tips voor je iPhone! Check hieronder de meest recente tips!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu