Zo kun je je inschrijven voor de Reddit-bèta voor iOS

Redactie
19 februari 2016, 14:00
1 min leestijd
Zo kun je je inschrijven voor de Reddit-bèta voor iOS

Reddit werkt aan een nieuwe app voor iOS, zo heeft het bedrijf laten weten. Gebruikers kunnen zich nu inschrijven voor de bètatest. iPhoned laat zien hoe.

Lees verder na de advertentie.

Deelnemen aan de Reddit bèta

Op dit moment maken Reddit-gebruikers veelal gebruik van Alien Blue, een alternatieve client die Reddit in 2014 opkocht. Het bedrijf komt nu met een eigen iOS-app komen en die kun jij testen. Net als bij de Android-bèta worden 2500 mensen geselecteerd die als eerste toegang krijgen tot de app.

Reddit bèta

Inschrijven kan tot en met vrijdag 25 februari middels het inschrijfformulier op deze website. Om door de selectie te komen, dien je een tiental vragen te beantwoorden. Bijvoorbeeld hoe vaak jij een bericht post en welke app je momenteel gebruikt om Reddit te bezoeken. Reddit doet dit naar eigen zeggen om een zo gevarieerd mogelijke groep gebruikers te krijgen.

Op 26 februari wordt een selectie gemaakt en de bèta-app wordt vervolgens binnen enkele weken beschikbaar. Hoe deze eruit komt te zien is nog geheel onduidelijk. Reddit verwacht de uiteindelijke app binnen een paar maanden voor iedereen uit te rollen.

Dit gebeurt er met Alien Blue

Wat er gaat gebeuren met Alien Blue wanneer de eigen Reddit-app wordt gelanceerd is niet duidelijk. De kans is groot dat de app niet langer te downloaden is in de App Store en dat er geen nieuwe updates komen. De rechten die je in de Alien Blue-app hebt gekocht, worden hoogstwaarschijnlijk wel overgezet naar de nieuwe app.

Bron: Reddit
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu