De iPhone 15 nu scherp geprijsd én zonder aansluitkosten!

iPhoned-adventskalender (8-12-2022): win de Radio One van Teufel t.w.v. 169,99 euro!

Yannick Chalkiopoulos
8 december 2022, 15:00
2 min leestijd
iPhoned-adventskalender (8-12-2022): win de Radio One van Teufel t.w.v. 169,99 euro!

Het is tijd om het vierde vakje te openen in onze iPhoned-adventskalender, die loopt vanaf 5 tot en met 23 december. Vandaag maak je kans op de Radio One van Teufel t.w.v. 169,99 euro. Veel succes!

Lees verder na de advertentie.

iPhoned-adventskalender 2022

De feestdagen komen er weer aan en dat betekent dat het aftellen naar Kerstmis is begonnen! En dat is precies wat we met onze iPhoned-adventskalender doen: aankomende weken maak je elke werkdag kans op vele prijzen van allerlei fabrikanten. De actie loopt van 5 tot en met 23 december, waardoor je kunt rekenen op minimaal 15 cadeaus.

Wat je kan winnen varieert van cadeaubonnen tot de nieuwste gadgets. Iedere werkdag openen we een vakje van de onderstaande kalender, dus houd iPhoned komende weken goed in de gaten.

Donderdag 8 december: maak kans op de Radio One van Teufel t.w.v. 169,99 euro!

Wil jij zorgeloos in slaap vallen en wakker worden? De Radio One van Teufel heeft verschillende geluidseffecten om rustig in slaap te vallen, of je kiest je eigen muziek via je telefoon. En misschien wel het belangrijkste: je ziet meteen hoe lang je nog mag slapen is als je ‘s nachts eventjes wakker wordt.

Radio One Teufel iphoned-adventskalender 8 December

De wekker is gemakkelijk in het donker te bedienen via de multifunctionele draaiknop en de drie vrij toewijsbare knoppen voor radiozenders. Naar de radio luisteren is een van de manieren om naar muziek te luisteren op de Radio One, daarnaast kan je jouw telefoon via bluetooth of de aux-kabel verbinden. De hifi-wekker is bovendien voorzien van een usb-oplaadpoort, waardoor jouw telefoon iedere ochtend volledig opgeladen is!

Voor deze winactie willen we Teufel bedanken voor het beschikbaar stellen van de Radio One! De adviesprijs is 169,99 euro. 

Hoe maak ik kans op een prijs?

Vanaf 5 december moet je iPhoned goed in de gaten houden, want elke werkdag rond 15.00 uur publiceren we een nieuwsbericht op iPhoned! In zo’n artikel is een linkje te vinden naar een Google-formulier, waarin we wat vragen stellen zoals je e-mailadres, naam en een extra vraag over het te winnen product.

Je kunt meedoen tot en met 14.00 uur de volgende dag en vervolgens kiest de iPhoned-redactie volledig willekeurig een winnaar of winnares. Daarmee nemen we zo snel mogelijk contact op en zodra dat gelegd is, maken we die persoon bekend op onze website. Doe mee met het formulier hieronder:

Meedoen aan deze actie kan niet meer. Check voor de prijs van vandaag om 15:00 uur de overzichtspagina van de iPhoned-adventskalender!

Alle informatie op een rij

Meer weten over deze adventskalender? Bekijk dan ons iPhoned-adventskalender 2022-overzicht. Daarin vind je onze prachtige kalender, alle veelgestelde vragen en antwoorden en de volledige lijst van winnaars en winnaressen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu