iPhoned-adventskalender (14-12-2022): win een Ikea-tafel met luchtreiniger t.w.v. 164 euro!

14 december 2022, 15:00
2 min leestijd
iPhoned-adventskalender (14-12-2022): win een Ikea-tafel met luchtreiniger t.w.v. 164 euro!

Het is tijd om het achtste vakje te openen in onze iPhoned-adventskalender, die loopt vanaf 5 tot en met 23 december. Vandaag maak je kans op een Ikea-tafel met luchtreiniger t.w.v. 164 euro. Veel succes!

Lees verder na de advertentie.

iPhoned-adventskalender 2022

De feestdagen komen er weer aan en dat betekent dat het aftellen naar Kerstmis is begonnen! En dat is precies wat we met onze iPhoned-adventskalender doen: aankomende weken maak je elke werkdag kans op vele prijzen van allerlei fabrikanten. De actie loopt van 5 tot en met 23 december, waardoor je kunt rekenen op minimaal 15 cadeaus.

Wat je kan winnen varieert van cadeaubonnen tot de nieuwste gadgets. Iedere werkdag openen we een vakje van de onderstaande kalender, dus houd iPhoned komende weken goed in de gaten.

Woensdag 14 december: maak kans op een Ikea-tafel met luchtreiniger t.w.v. 164 euro!

Vandaag maak je kans op de STARKVIND, een multifunctionele tafel van Ikea: het meubelstuk functioneert namelijk als bijzettafel én als luchtreiniger! De luchtreiniger heeft een automatische stand, waarmee deeltjes in de lucht worden gedetecteerd. De luchtreiniger past dan automatisch de ventilatorsnelheid aan.

iPhoned-adventskalender 14 december Ikea bijzettafel

De bijzettafel is met de Ikea Home smart app te bedienen. In de app geeft de luchtreiniger je bovendien bepaalde gegevens, zoals de huidige luchtkwaliteit in de ruimte en een overzicht van wanneer je de filters moet controleren. Wil je het bijzettafeltje als nachtkastje gebruiken? De luchtreiniger is erg stil en het LED-licht is via de app uit te zetten, dus je kan prima slapen naast dit meubelstuk!

Voor deze winactie willen we Ikea bedanken voor het beschikbaar stellen van de STARKVIND! De adviesprijs bedraagt 164 euro.

Hoe maak ik kans op een prijs?

Vanaf 5 december moet je iPhoned goed in de gaten houden, want elke werkdag rond 15.00 uur publiceren we een nieuwsbericht op iPhoned! In zo’n artikel is een linkje te vinden naar een Google-formulier, waarin we wat vragen stellen zoals je e-mailadres, naam en een extra vraag over het te winnen product.

Je kunt meedoen tot en met 14.00 uur de volgende dag en vervolgens kiest de iPhoned-redactie volledig willekeurig een winnaar of winnares. Daarmee nemen we zo snel mogelijk contact op en zodra dat gelegd is, maken we die persoon bekend op onze website. Doe mee met het formulier hieronder:

Meedoen aan deze actie kan niet meer. Check voor de prijs van vandaag om 15:00 uur de overzichtspagina van de iPhoned-adventskalender!

Alle informatie op een rij

Meer weten over deze adventskalender? Bekijk dan ons iPhoned-adventskalender 2022-overzicht. Daarin vind je onze prachtige kalender, alle veelgestelde vragen en antwoorden en de volledige lijst van winnaars en winnaressen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu