Apples BeatX-oordopjes met W1-chip nu beschikbaar in vier kleuren

Lars Paijmans
10 februari 2017, 11:31
2 min leestijd
Apples BeatX-oordopjes met W1-chip nu beschikbaar in vier kleuren

Apple is de verkoop van de BeatX koptelefoon eindelijk gestart. Een leuke extra: bij de bluetooth-oortjes krijg je drie maanden gratis Apple Music.

Lees verder na de advertentie.

BeatX oordopjes met W1-chip nu beschikbaar

De BeatX oortjes zijn beschikbaar in vier kleuren: wit, zwart, grijs en blauw. Alleen de witte en zwarte zijn snel te leveren: deze twee modellen heb je op 14 februari in huis. De blauwe en grijze BeatX worden tussen 22 en 27 februari bezorgd. De BeatX prijs bedraagt ongeacht de kleur 149,95 euro en zijn te bestellen via deze link.

https://www.youtube.com/watch?v=5-lP_4RyP_k

Het grote voordeel van de BeatX-oortjes is dat ze uitgerust zijn met de nieuwe W1-chip van Apple. Deze zitten ook in de AirPods en zorgt ervoor dat je ze razendsnel kunt verbinden met je Apple-apparaten. Zodra je de oortjes eenmaal aan je iPhone gekoppeld hebt, zijn ze ook verbonden met je iCloud-account. Dit zorgt ervoor dat je ze ook meteen op je MacBook, iPad en andere Apple-apparaten kunt gebruiken zonder ze eerst in te stellen.

Dankzij de W1-chip is de bluetoothverbinding ook een stuk betrouwbaarder dan je van bluetooth-koptelefoons gewend bent. Ook is het bereik groter, waardoor je je iPhone kunt laten liggen terwijl je gewoon muziek blijft luisteren terwijl je door het huis loopt.

BeatX te koop in vier kleuren

Omdat de BeatX wel een kabeltje hebben (die je achter je nek hangt) zijn er in vergelijking met de AirPods meer mogelijkheden om ze te bedienen. Met een kleine afstandsbediening in de kabel zet je de muziek op pauze, sla je een nummer over en zet je het volume harder en zachter.

Bij alle BeatX-oortjes krijg je een code waarmee je drie maanden gratis Apple Music kunt activeren. Als je nog geen Apple Music-account hebt en de drie maanden proefperiode nog niet gebruikt hebt, kun je hiermee een half jaar lang kosteloos Apples muziekdienst uitproberen.

Lees het laatste nieuws over Apple

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen