Overzicht: 8 trailers van Apple TV Plus-shows die in november verschijnen

15 oktober 2019, 17:04
5 min leestijd
Overzicht: 8 trailers van Apple TV Plus-shows die in november verschijnen

Apple heeft een aparte overzichtspagina gemaakt waar je alle details kunt vinden van de shows die op Apple TV Plus te vinden zijn als de dienst in november van start gaat. Bekijk hier het overzicht van Apple TV Plus trailers.

Lees verder na de advertentie.

Apple TV Plus trailers, een overzicht

Na Apple Music en Apple Arcade is Apple TV Plus het grote nieuwe platform van Apple. Net als bij Netflix kun je hier films, series en documentaires op vinden en deze streamen op elk Apple-apparaat. Op de Apple TV Plus Press-pagina vind je alles over de nieuwste aankomende series. Ook kun je er aankondigingen zien van series die nog op Apple TV Plus zullen verschijnen.

Momenteel staan er vijftien series op die uitkomen bij de start van Apple TV Plus in november. Als je op een serie klikt zie je alle details: van een korte samenvatting tot de cast en trailer. Hier vind je zelfs hoe je iemand van de pers kunt bereiken, of er social media aan verbonden is, en welke studio de serie of film heeft gemaakt. Extra handig: Onder ‘release date’ zie je wanneer de nieuwe serie op Apple TV Plus verschijnt. Wij hebben ze hier voor je op een rijtje gezet, zodat je precies weet wat je de eerste dag kunt zien.

1. The Morning Show

“The Morning Show” gaat over de perikelen die komen kijken bij het maken van een ochtend-journaal en wat er zich achter de schermen afspeelt in het leven van de mensen die deze ochtend show maken.

https://www.youtube.com/watch?v=eA7D4_qU9jo

2. See

Stel je voor: Er is een dodelijk virus uitgebroken dat de hele mensheid heeft vernietigd. De enige overlevenden zijn blind geworden. Eeuwen later wordt er een tweeling geboren die kan zien. Hun vader moet hun stam zien te beschermen van de machtige koningin die de tweeling wil doden.

3. Dickinson

In deze komedie-serie met afleveringen van een half uur volg je de bekende jonge dichteres Emily Dickinson. Door de ogen van de rebelse Emily Dickinson kijk je naar de maatschappij van de 19e eeuw en alle beperkingen die hierbij komen kijken voor een vrouw en een schrijver in deze tijd.

4. For All Mankind

Wat als de welbekende ruimtewedloop, of ‘space race’, nooit was geëindigd? In “For All Mankind” volg je astronauten, ingenieurs en hun families in een Amerika dat nog steeds in de ban is van de race.

https://www.youtube.com/watch?v=N3RjayAF0b4

5. Helpsters

Voor de allerkleinsten is er de serie “Helpsters”, van de makers van Sesamstraat. Cody en zijn helpers zijn vriendelijke monsters die ieder probleem oplossen dat ze tegenkomen.

6. Snoopy in Space

In korte, op zichzelf staande afleveringen van 12 minuten zie je hoe het Snoopy vergaat op zijn nieuwe avontuur: een astronaut worden bij NASA. Samen met Charlie Brown en zijn andere Peanuts-vrienden gaat Snoopy de ruimte ontdekken.

7. Ghostwriter

Een geest spookt rond in een boekenwinkel en laat personages uit de boeken tot leven komen. Vier kinderen vormen een team om erachter te komen wat de geest voor onafgemaakte zaken heeft en worden vrienden terwijl ze dit mysterie proberen op te lossen.

8. The Elephant Queen

In deze documentaire volg je de olifant Athena die haar kudde leidt door verschillende prachtige, maar ook gevaarlijke natuurlandschappen. Twee filmmakers hebben 25 jaar in de Oost-Afrikaanse bush gewoond om dit epische verhaal te maken.

Nog geen trailer

De volgende shows hebben nog geen trailer. Sommige laten wel een cast zien, maar sommige hebben alleen een samenvatting. Ook hebben ze nog geen release datum. Het gaat om deze 7 shows:

Oprah

Oprah is terug op Apple TV. Ze gaat onder andere het gesprek aan met bekende schrijvers voor haar boek club.

Servant

In deze psychologische thriller heeft een stel uit Philadelphia huwelijksproblemen na het tragisch verlies van hun kind. Een mysterieuze kracht treedt vervolgens hun huis binnen.

Hala

Hala is een 17-jarig meisje dat verliefd wordt op haar klasgenoot Jesse. Dat mag haar familie alleen niet weten, omdat ze als traditioneel Moslima is opgegroeid en dat niet mag van haar geloof. Ondertussen komt Hala ook achter een geheim dat haar hele familie kan ontwrichten.

Truth Be Told

Podcaster Poppy Parnell werd een nationale sensatie toen ze betrokken raakte bij een moordzaak. Nu er nieuw bewijs is in de zaak ontmoet Poppy de man die hiervoor (misschien wel onterecht) veroordeeld is. Gebaseerd op het boek van Kathleen Barber.

Little America

In “Little America” wordt er gekeken naar de waargebeurde grappige, romantische en mooie verhalen achter de koppen in Epic Magazine, over immigranten in Amerika.

The Banker

Zakenmannen Bernard en Joe gaan tegenin de racistische maatschappij van 1960 door andere Afro-Amerikanen te helpen om hun American Dream te bereiken. Samen met Bernards vrouw Eunice laten ze blanke man Matt het gezicht zijn van hun zogenaamde onroerend goed- en bankiersbedrijf. Wanneer hun succes de aandacht trekt van de overheid lopen ze gevaar.

Little Voice

“Een liefdesbrief voor de diverse muzikaliteit van New York” noemt Apple TV Plus het. De serie gaat over het vinden van je eigen stem als jonge twintiger en het lef hebben om deze ook te gebruiken.

Lees het laatste nieuws over Apple TV Plus

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu