Grote App Store sale: 100 apps en games voor een euro

Rutger Otto
24 juli 2015, 12:18
2 min leestijd
Grote App Store sale: 100 apps en games voor een euro

Apple is stilletjes een grote App Store sale gestart. Je plukt nu 100 apps en games uit de Store die in prijs verlaagd zijn. Deze kosten nu tijdelijk 99 cent.

Lees verder na de advertentie.

App Store sale

Het is niet op de voorpagina van de App Store op iOS te zien, maar Apple heeft maar liefst 100 apps en games in de aanbieding gezet. Dat heeft het bedrijf uit Cupertino zonder bombarie gedaan, dus de uitverkoop komt als een verrassing. Heb je altijd al een app willen hebben, maar vond je hem te duur? Grote kans dat hij nu flink in prijs is verlaagd.

Onder het kopje 100 Apps and Games, te vinden via deze link in iTunes, presenteert Apple enorm veel aanbiedingen. Ze worden in verschillende categorieën getoond, zodat je gemakkelijk kan zoeken. Ook zijn er steeds enkele apps uit de categorie uitgelicht, zodat de meest populaire apps en games direct in beeld staan.

Mooie aanbiedingen van apps en games

Tussen de aanbiedingen staan heel bekende apps die normaal gesproken bijvoorbeeld vijf euro kosten. Zo kosten de handige productiviteit-apps Scanner Pro 6 en GoodReader nu maar een euro en ook foto-apps als het geweldige Pixelmator en Facetune zijn goedkoop te downloaden.

Wat betreft games zijn er uiteraard ook de nodige prijsverlagingen geweest, en niet bij de minste games. Enkele voorbeelden van geweldige spellen die nu een euro kosten zijn Goat Simulator, Limbo, The Room Two, Rayman Jungle Run, Framed en Bean Dreams.

app store sale

Sla jij je slag?

Het is onbekend hoe lang deze aanbiedingen in de App Store blijven staan, al verandert Apple de Store wekelijks, dus minimaal tot donderdag lijkt een veilige gok. Wil je de deals echter niet missen, check ze dan vooral zelf in de Store.

Ben jij van plan iets te kopen? Deel het hieronder met ons!

Lees meer over de App Store

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu