MediaMarkt btw-dagen: de beste aanbiedingen voor Apple-gebruikers

Lars Paijmans
27 januari 2018, 14:40
3 min leestijd
MediaMarkt btw-dagen: de beste aanbiedingen voor Apple-gebruikers

De MediaMarkt btw-dagen zijn weer bijna voorbij. Hoewel Apple-producten niet meedoen valt er ook voor iOS- en macOS-fans genoeg te kopen. Dit zijn onze favoriete aanbiedingen van 2018 op een rijtje.

MediaMarkt BTW-actie aanbiedingen

Nog tot en met 28 januari 23:59 uur is de jaarlijkse btw-actie van MediaMarkt weer in volle gang. De winkel hanteert deze dagen een op=op regeling, om de grote vraag van consumenten in goede banen te leiden. Dat betekent dus ook dat je misschien niet tot 28 januari moet wachten met het doen van je aankoop.

Net zoals voorgaande jaren zijn meerdere categorieën uitgesloten van de actie. Zo zijn games, consoles, speelgoed en accessoires uitgesloten, eveneens alle producten van Apple. In tegenstelling tot Android-telefoons kun je een iPhone deze dagen dus niet extra goedkoop in huis halen. We nemen onze favoriete aanbiedingen hieronder met je door.

MediaMarkt BTW-actie aanbiedingen

MacBooks en iMacs

Toch komt MediaMarkt de Apple-gebruiker tegemoet met mooie kortingen op de MacBook Pro, MacBook Air en iMac. Deze zijn geen onderdeel van de MediaMarkt btw-aanbiedingen, maar wel tijdelijk flink in prijs verlaagd.

Smart Home

Smartphones en tablets worden steeds slimmer, dus waarom zou je huis achterblijven? Met deze aanbiedingen houd je een oogje in het zeil als je niet thuis bent, en regel je de kleur en helderheid van je lampen allemaal vanaf je iPhone. Zo kun je bijvoorbeeld instellen dat het licht aangaat als jij in de buurt bent van je huis.

MediaMarkt BTW-actie aanbiedingen

Audio: speakers en koptelefoons

Volgens Apple is de toekomst draadloos, en daar hoort natuurlijk ook een draadloze speaker bij. Sonos staat al jaren voorop op dit gebied, en werkt bovendien uitstekend samen met Apples producten en diensten als Spotify. Onderschat deze kleine speakers niet, het geluid dat ze voortbrengen is groot genoeg om een grote kamer mee te vullen. De Bose Quietcomfort-koptelefoon is al jaren één van de beste op het gebied van geluidskwaliteit en ruisonderdrukking. De Beats Solo 3 is een mooi betaalbaarder alternatief.

Wearables

Hoewel de Apple Watch is uitgesloten van de actie, doen Apples concurrenten wel mee. Gelukkig maar dat je de slimme sporthorloges van FitBit ook gewoon op je iPhone kunt aansluiten. Handig als je veel sport, of dat laatste beetje motivatie zoekt om meer te gaan bewegen.

MediaMarkt BTW-actie aanbiedingen

TV’s

Ben je op zoek naar een oled-tv met 4K-resolutie, of wil je die Apple TV 4K gewoon aansluiten op een bijbehorend product? Dan is deze tv van LG er eentje om te overwegen. Als één van de meer betaalbare 4K oled-tv’s is hij nu tijdelijk nog verder in prijs gedaald.

Printers

De iPhoned-redactie doet alles liever ook digitaal, maar soms ontkom je er niet aan om iets fysiek te printen. Een contract bijvoorbeeld, maar ook kaartjes voor een concert of festival. Met deze printer heb je een betaalbare manier in huis om op ieder moment een papiertje af te drukken.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu