Beste apps van 2017: Apollo for Reddit
Apollo for Reddit

Apollo for Reddit

Gratis

Onze score

9

Ook in 2017 verschenen er weer ontelbaar veel nieuwe apps. iPhoned pakt het dit jaar anders aan en laat iedere redacteur één app uitkiezen. Dit zijn wat ons betreft de allerbeste iOS-apps van het jaar. Vandaag is Rick aan de beurt met Apollo for Reddit.

Ricks beste app van 2017: Apollo for Reddit

Inmiddels zijn er talloze apps beschikbaar om Reddit te lezen, waaronder de officiële app, die allemaal meer dan prima zijn. Toch steekt Apollo daar met kop en schouders bovenuit. Dat komt niet alleen door de uitgebreide lijst aan features die de app bevat, maar ook door de strakke afwerking van de app, en dat Apollo aanvoelt als een échte iOS-app.

Apollo werkt in het gebruik hetzelfde als Apples eigen apps. Zo kun je bijvoorbeeld door naar links of rechts te vegen op een post stemmen, ‘m bewaren of deze delen via het Deel-menu. In de lijst met subreddits kun je met een veeg naar links deze verwijderen, op dezelfde manier als het verwijderen van een e-mail of iets in de Instellingen-app. Ook gebruikt Apollo tabbladen onderin, iets wat in meer iOS-apps gedaan wordt.

Dat Apollo zo goed integreert met iOS, is niet zo vreemd. De maker, Christian Selig, liep stage bij Apple, waar hij alles leerde over het maken van apps. Reddit is één van zijn meestbezochte sites, maar de bestaande apps waren niet goed genoeg voor hem. Hij besloot om zelf een betere app te ontwikkelen, die bovendien paste bij iOS.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Apollo is gratis te gebruiken, maar er is ook een Pro-versie beschikbaar. Deze kost 3,49 euro, en voegt een aantal onmisbare extra’s toe voor Reddit-fans. Zo kan de Pro-versie automatisch de nachtmodus voor je aanzetten, en kun je met Pro zelf posts plaatsen op Reddit. Ook kun je met Pro gebaren instellen om sneller door de site heen te lopen, en is het mogelijk om meerdere accounts in te stellen.

Apollo for Reddit downloaden

Via onderstaande link kun je Apollo zelf uitproberen op je iPhone of iPad. Je hebt wel iOS 10 of hoger nodig, en zo’n 50MB aan opslagruimte. Ook is een Reddit-account handig, zodat je onder meer je favoriete subreddits kunt opslaan.

Download Apollo for Reddit in de App Store (gratis)

Apollo for Reddit

Christian Selig

10 (35 reviews)
Gratis via App Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.