De mooiste kerstcadeaus vind je bij Amac: nu tot 15% korting

5 redenen waarom iedereen Mailbox voor iOS zou moeten gebruiken

Gijs Ettes
14 augustus 2014, 10:17
2 min leestijd
5 redenen waarom iedereen Mailbox voor iOS zou moeten gebruiken

De slimme mail-app Mailbox heeft een update gekregen die de Nederlandse, Duitse en Franse taal toevoegt. Dat is echter niet het enige wat de app zo goed maakt. We zetten 5 redenen op een rij waarom iedereen deze iOS-app zou moeten gebruiken.

Lees verder na de advertentie.

1. Je mails als todo’s

Het unieke aan Mailbox is dat het je berichten als todo’s behandelt. Mails van Gmail en/of iCloud stromen in één map binnen en met veegbewegingen kun je ze archiveren, verwijderen, toevoegen aan een lijst of markeren als herinnering. In het laatste geval verschijnen ze op een later tijdstip weer in je inbox, zodat je ze dan kunt bekijken en afhandelen.

2. Ruim je inbox op

Binnen Mailbox kun je, net zoals in een chatgesprek, een conversatie scannen en berichten eventueel uitstellen om ze later op te volgen. Je kunt precies aangeven op welk moment in de dag, maand of ‘ooit’ de mail als ongelezen terugkeert in je inbox. De mail-app biedt krachtige tools om het overzicht te bewaren en te focussen op de berichten die relevant zijn.

3. Ontwikkeld voor mobiel

Net als andere populaire mail-apps maakt Mailbox veel gebruik van veegbewegingen. De app is écht voor mobiel ontwikkeld, zodat je met swipes en tikken snel berichten kunt wegwerken en orde in de chaos schept. Bovendien maak je gemakkelijk lijsten aan met bijvoorbeeld films die je moet onthouden, leuke cadeautips of alle e-mails over een aankomende reis.

4. Gelikte interface

Mailbox heeft altijd al een minimalistische interface gehad met lichte kleuren en weinig poespas. Boven in beeld vind je een vijftal knoppen om het hamburgermenu te openen, berichten die voor later staan ingepland te bekijken en toegang te krijgen tot je algemene inbox. Het vinkje toont afgehandelde berichten, terwijl je met het pennetje rechts een nieuwe mail opstelt. De app werkt lekker snel en dankzij het simpele design zijn belangrijke functies snel te bereiken.

5. Regelmatige updates

Mailbox wordt prima ondersteund door de makers. Zo voegde een update in april al auto-swipe toe, een functie die leert van jouw veegbewegingen en voorkeuren om zo bepaalde handelingen te automatiseren. Versie 2.1, die je momenteel in de App Store vindt, heeft niet alleen een flinke taal-update gekregen, maar laat je ongewenste berichten markeren als spam. Daarnaast is ondersteuning voor Passbook toegevoegd en de optie om mails definitief te verwijderen uit de prullenbak of spammap.

Mailbox iOS-app downloaden

Ben je overtuigd? Dan kun je via onderstaande link de Mailbox iOS-app gratis downloaden. Daarvoor heb je wel minimaal iOS 7 en 24MB aan vrije opslagruimte nodig.


Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu