De 4 leukste iOS-apps in de App Store van week 44 – 2017

Declan van Schaik
5 november 2017, 16:17
3 min leestijd
De 4 leukste iOS-apps in de App Store van week 44 – 2017

De week zit er weer op en dat betekent dat er een vers app-overzicht op je staat te wachten! Deze nieuwe apps, games en updates mag je wat ons betreft niet missen. De leukste iOS-apps van week 44 vind je hier.

Lees verder na de advertentie.

De leukste iOS-apps op een rijtje

De App Store draait iedere week overuren om de oneindige stroom aan nieuwe apps en updates te verwerken. Hier merk je echter weinig van, omdat slechts een klein deel ervan de moeite van het installeren waard is. Als je iPhone, iPad of iPod touch wel wat nieuwe apps kan gebruiken, ben je hier aan het goede adres.

1. Instagram

De verhaalfunctie van Instagram staat nog altijd bovenin de app. Deze functie stelt gebruikers in staat om foto’s of video’s te plaatsen die na 24 uur automatisch worden verwijderd. De balk met Instagram Stories kwam tijdens het scrollen door reguliere afbeeldingen en filmpjes al terug, maar Instagram heeft ze nu aangepast, zodat ze meer opvallen.

De verhalen komen nog steeds tussen andere beelden te staan, maar je ziet nu niet alleen maar bolletjes met profielfoto’s van gebruikers. Die avatars zijn twee keer zo groot geworden. Daarachter verschijnen previews van de verhalen. Zo word je als gebruiker nieuwsgierig gemaakt naar de geplaatste Stories.

Download Instagram in de App Store (gratis)

Instagram

Instagram, Inc.

Gratis via App Store

2. Abi: A Robot’s Tale

In Abi: A Robot’s Tale bestuur je Abi, een huishoudrobot die overbodig was en werd weggestopt in een oude opslagruimte. Je wordt als Abi wakker in de toekomst en vindt al snel een nieuwe robotvriend, genaamd DD. Samen ontsnap je uit de opslagruimte en kom je erachter dat alle mensen van de aardbodem zijn verdwenen.

DD en jij hebben de taak om uit te zoeken wat er is gebeurd. Tijdens het spel maak je veel robotvrienden en volg je een unieke verhaallijn. De combinatie van het unieke verhaal, uitstekend gecomponeerde muziek en prachtige graphics maakt Abi: A Robot’s Tale een echte aanrader.

Download Abi: A Robot’s Tale in de App Store (3,49 euro)

Abi: A Robot's Tale

Lilith Games

€ 0,99 via App Store

3. Sonic Forces: Speed Battle

Sonic, de wereldberoemde blauwe egel, is terug. In Sonic Forces: Speed Battle ren je over een parcours van start tot finish, waarbij de eerste natuurlijk wint. De game speel je online tegen andere spelers van over de hele wereld. Tijdens elke wedstrijd kun je munten verdienen en tegenstanders verslaan. Met deze munten en andere beloningen kun je nieuwe karakters vrijspelen en upgraden. Alle bekende karakters heeft SEGA aan het spel toegevoegd. Sonic Forces: Speed Battle is een stukje nostalgie in een nieuw jasje.

Download Sonic Forces: Speed Battle in de App Store (gratis)

Sonic Forces

SEGA

Gratis via App Store

4. Letter²

Letter² is een simplistische, maar uitdagende app. In het spel krijg je een speelveld in een willekeurige vorm van blokjes. Hierin moet je letters plaatsen die je krijgt om woorden te maken. Maak je een woord, dan verdwijnen alle letters in dat woord en heb je weer ruimte gemaakt. Het doel is om zoveel mogelijk punten te scoren voordat het speelveld vol is. Letter² heeft ook een multiplayermodus, om het op te nemen met andere spelers.

→ Download Letter² in de App Store (0,49 euro)

Letter²

Philipp Stollenmayer

€ 0,49 via App Store

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen