De 5 leukste iOS-apps in de App Store van week 41 – 2017

Declan van Schaik
15 oktober 2017, 15:55
3 min leestijd
De 5 leukste iOS-apps in de App Store van week 41 – 2017

De week zit er weer op en dat betekent dat er een vers app-overzicht op je staat te wachten! Deze nieuwe apps, games en updates mag je wat ons betreft niet missen. De leukste iOS-apps van week 41 vind je hier.

Lees verder na de advertentie.

De leukste iOS-apps op een rijtje

De App Store draait iedere week overuren om de oneindige stroom aan nieuwe apps en updates te verwerken. Hier merk je echter weinig van, omdat slechts een klein deel ervan de moeite van het installeren waard is. Als je iPhone, iPad of iPod Touch wel wat nieuwe apps kan gebruiken, ben je hier aan het goede adres.

1. The Talos Principle

In The Talos Principle moet je puzzels oplossen, maar op een compleet andere manier. Je beweegt rond in een 3d-wereld waar de puzzels in de omgeving zijn verwerkt. De puzzels sturen je altijd naar een bepaald punt, zodat je verder kunt. En de puzzels worden alsmaar lastiger. Je speelt als een kunstmatige intelligentie die verwelkomt wordt in een tuin door de stem van Elohim. Door je te bewijzen, mag je uiteindelijk naar zijn tempel komen. The Talos Principle is met 120 puzzels een complete game en heeft uitstekende graphics.

Download The Talos Principle in de App Store (5,49 euro)

The Talos Principle

Devolver

€ 4,99 via App Store

2. Cmplt

Cmplt biedt 125 handgemaakte puzzels. Deze puzzels bestaan uit pixels, maar er missen er een aantal. Het is aan jou de taak om de missende pixels in te vullen zodat er een volwaardige pixelafbeelding ontstaat. Dat is ook het idee van de naam, waarin de klinkers zijn weggelaten. Zodra je de app opent, begin je met puzzels. Het oplossen is niet heel moeilijk, maar wel erg interactief. Cmplt is gratis te downloaden.

Download Cmplt in de App Store (gratis)

cmplt

Philipp Stollenmayer

Gratis via App Store

3. About You Mode

About You is een nieuwe app voor online shoppen in Nederland, waar een groot bedrijf achter schuilgaat. Drie Duitse ondernemers hebben het bedrijf in 2014 opgericht met het idee dat online shopping leuk en inspirerend moet zijn. En dat lukt met veel succes. In Duitsland wordt alleen Zalando nog vaker gebruikt voor online shopping. Reden genoeg om uit te breiden naar de Benelux. About You biedt merken zoals Scotch & Soda, Nike, Diesel en Levi’s.

Download About You Mode Online Shop in de App Store (gratis)

ABOUT YOU Online Fashion Store

ABOUT YOU GmbH

Gratis via App Store

4. Clash Royale-update

Clash Royale heeft de grootste update tot nu toe gekregen. In de laatste update kun je dagelijkse en wekelijkse opdrachten voltooien voor beloningen. Daarnaast zijn er volledig nieuwe spelmodi toegevoegd, zoals een Touchdown-uitdaging, waarin je ervoor moet zorgen dat je als eerste de touchdownlijn bereikt. Ook zijn er nieuwe wekelijkse evenementen met mooie prijzen en kun je elke zondag een gratis epische kaart claimen in de winkel. Kortom: een gigantische update voor het populaire broertje van Clash of Clans.

Download Clash Royale in de App Store (gratis)

Clash Royale

Supercell

Gratis via App Store

5. Into The Dead 2

Into The Dead 2 is de opvolger van het populaire iOS-spel. Je speelt een man in een zombie-apocalypse. Het doel is om samen met je familie te overleven. Daarvoor zul je zombies en vijanden moeten afmaken, maar hoever wil jij gaan om te overleven? Voor elke zombiedreiging moet je een andere tactiek gebruiken. Zestig levels lang word je meegesleept in het verhaal en kom je voor honderden uitdagingen te staan. Bouw met grondstoffen je eigen huizen en wapens om nog langer te kunnen overleven.

Download Into The Dead 2 in de App Store (gratis)

Into the Dead 2

PikPok

Gratis via App Store

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen