De 3 leukste iOS-apps in de App Store van week 12 – 2019

De week zit er weer op en dat betekent dat er een vers app-overzicht op je staat te wachten! Deze nieuwe apps, games en updates mag je wat ons betreft niet missen. De leukste iOS-apps van week 12 vind je hier.

De leukste iOS-apps op een rijtje

De App Store draait iedere week overuren om de oneindige stroom aan nieuwe apps en updates te verwerken. Hier merk je echter weinig van, omdat slechts een klein deel de moeite van het installeren waard is. Als je iPhone of iPad wel wat nieuwe apps kan gebruiken, ben je hier aan het goede adres.

1. Dappre

Klantenkaarten nemen al snel een hoop ruimte in je portemonnee in, terwijl je ze sporadisch gebruikt. Daarom is er Dappre, waarmee je klantenkaarten op je telefoon opslaat. Deze worden beveiligd bewaard en zijn gemakkelijk te scannen als je ze nodig hebt. Maar de app gaat verder dan louter pasjes van winkelketens.

Ook de clubkaart van je favoriete voetbalclub, VVV-Dinercheque, Museumkaart of Bibliotheekpas kun je opslaan en voortaan vanaf je iPhone-scherm laten scannen. Een kaart toevoegen gaat bovendien net zo simpel. Je zoekt naar welke pas je wil toevoegen, waarna je de unieke code via de camera kan scannen of deze handmatig invoert.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Dappre - Kaarten en meer

Digital Me BV

8 (1 reviews)
Gratis via App Store

2. Yeah Bunny 2

Yeah Bunny 2 is een heerlijke retro platformgame die meteen doet denken aan de klassieke, soortgelijke Super Mario-spellen. In de game ben je een klein konijn dat op zoek moet naar alle kuikentjes van een moedervogel die al haar jongen is verloren.

Om bij de kuikentjes te komen moet je een wereld doorstaan vol met obstakels en vijanden maar ook munten en wortelen om te verdienen. Het spel heeft meer dan 50 levels. In tegenoverstelling tot het eerste deel van de Yeah Bunny-serie is dit tweede deel erg gemakkelijk met één hand te bedienen en dus altijd en overal te spelen.

Yeah Bunny 2

Adrian Zarzycki

10 (12 reviews)
Gratis via App Store

3. TinyPoll

Worden jij en je vrienden het nooit over dingen eens of wil je snel en democratisch beslissen naar welke eettent of bar jullie gaan? Laat het aan TinyPoll over. Deze app is bedoeld om vriendengroepen snel besluiten te laten nemen door op een poll te stemmen. Wanneer je een groepschat hebt in iMessage, hoef je de app niet te verlaten om een poll te maken.

Vervolgens deel je deze meteen in het gesprek. Hier kan iedereen met één tik op het scherm hun stem uitbrengen. In de gratis versie van de app kun je een poll per dag aanmaken. Een klein nadeel aan de app is dat deze alleen met iMessage werkt, en niet met bijvoorbeeld WhatsApp.

TinyPoll

Josh Pyles

Gratis via App Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.