De iPhone 14 Pro: nu tot €10 korting per maand

iTranslate Converse vertaalt gesprekken voor je in realtime

Rick van der Veer
9 augustus 2017, 17:05
1 min leestijd
iTranslate Converse vertaalt gesprekken voor je in realtime
iTranslate Converse

iTranslate Converse

Gratis

Reviewscore

7,5

Met je iPhone op zak hoef je allang niet meer bang te zijn dat je iemand tegenkomt wiens taal je niet spreekt. iTranslate Converse vertaalt namelijk live een gesprek voor je, in bijna veertig verschillende talen.

Lees verder na de advertentie.

Zo werkt iTranslate Converse

iTranslate Converse helpt je bij het voeren van een gesprek in een taal die je niet spreekt. De app herkent automatisch welke taal er gesproken wordt en vertaalt in realtime wat er wordt gezegd. iTranslate spreekt zo’n veertig verschillende talen, inclusief Chinees en Russisch.

Om de app te gebruiken, moet je je iPhone ondersteboven houden. Hierdoor vangt de microfoon beter op wat je zegt, en wordt de spraak die uit je iPhone-luidspreker komt beter hoorbaar. Vervolgens hou je je vinger op het scherm terwijl er wordt gesproken, waarna iTranslate de vertaling voor je uitspreekt. Als je de bijbehorende taalpakketten downloadt, kun je de app ook zonder internetverbinding gebruiken.

Naast het vertalen van gesprekken houdt iTranslate Converse ook transcripties bij van wat je vertaalt. Deze kun je vanuit de app delen als document naar andere apps. Zo kun je dus later teruglezen wat er nou ook alweer besproken was. De app ordent ze bovendien op basis van de talen en op welke tijdsstippen de gesprekken gevoerd zijn. Voor nu is iTranslate Converse alleen nog te gebruiken op de iPhone. In het najaar wordt er ook een Android-versie op de markt gebracht.

iTranslate Converse downloaden

Via onderstaande link kun je iTranslate Converse gratis downloaden in de App Store. Met de gratis versie kun je 300 vertalingen per maand doen. Met de Pro-versie van 5 euro per maand wordt deze limiet opgeheven. Om de app te kunnen gebruiken heb je iOS 10 of hoger en zo’n 44MB aan opslagruimte nodig.

Download iTranslate Converse in de App Store (gratis)

iTranslate Converse

iTranslate

Gratis via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu