iPhoned-app: haal alles uit je iPhone met onze iOS-app

iPhoned is er ook als app! Lees alles over de wereld van Apple, rechtstreeks op je iPhone. De iPhoned-app is volledig gratis te downloaden en zal dat ook altijd blijven.

Haal alles uit je iPhone met de iPhoned-app

Op iPhoned schrijven we iedere dag over alles wat met Apple te maken heeft. Dit kon je al op verschillende manieren lezen. Natuurlijk op de website, maar ook via onze nieuwsbrief en social mediakanalen. Met de iPhoned-app voegen we hier een compleet nieuw platform aan toe.

We hebben onze best gedaan om het lezen van onze verhalen zo aantrekkelijk mogelijk te maken, zonder in te leveren op functionaliteit. Zo zijn al onze nieuwtjes, app-berichten, tips, video’s en reviews gewoon vanuit de app te zien. Ons complete versie-overzicht maakt ook de overstap naar iOS, zodat je op je gemakje door de volledige geschiedenis van Appels mobiele besturingssysteem kunt scrollen, of alvast kunt kijken wat de volgende update voor ons in petto heeft.

Altijd op de hoogte

Iedere dag en week verzamelen we onze favoriete artikelen in een handig overzicht, die worden gebundeld in de app. Zo blijf je ook op de hoogte als je geen tijd hebt om continu het Apple-nieuws in de gaten te houden.

Ook hebben we een aantal leuke extraatjes in de app gestopt. Zo kun je schakelen tussen een dag- en nachtmodus, die zichzelf activeert op een vastgesteld tijdstip. Daarnaast ben je volledig vrij om zelf een lettergrootte te kiezen en welke meldingen je wenst ontvangen. Stel bijvoorbeeld alleen meldingen voor breaking news in, zodat je alleen het allerbelangrijkste nieuws gepusht krijgt. Bijvoorbeeld als Apple een nieuw product onthult of er een grote update beschikbaar is. Zo geef je onze app een plekje op je iPhone, zonder dat hij zich aan je opdringt.

iPhoned app

Problemen met de app of suggesties? Laat het ons weten!

Werkt de app niet zoals het hoort, kom je een gekke bug tegen of een andere fout? Dan horen we dat natuurlijk graag, zodat we zo snel mogelijk met een oplossing kunnen komen. Ook suggesties voor nieuwe functies of verbeteringen van bestaande elementen in de app zien we graag verschijnen. Dit kun je doen door ons even een berichtje te sturen via het onderstaande contactformulier.

Stuur ons hier een reactie:

De iPhoned app downloaden en installeren

De iPhoned-app is volledig gratis te downloaden en werkt vanaf iOS 11 of hoger. Daarnaast heb je zo’n 50MB aan vrije ruimte nodig. Ben je tevreden met onze iOS-app? Laat dan een review achter in de App Store, dat kost jou weinig tijd maar helpt ons enorm. Ook zijn we benieuwd naar je feedback, die we met toekomstige updates kunnen verwerken. Wil je meer weten over BigSpark, de uitgever van iPhoned, check dan even de website van BigSpark.

IP

BigSpark B.V.

Gratis via App Store

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu