De mooiste kerstcadeaus vind je bij Amac: nu tot 15% korting

Video: bekijk onze videoreview van de iPad (2019)

Wouter Nijsen
15 november 2019, 15:02
2 min leestijd

Met een adviesprijs van 389 euro is de iPad 2019 met afstand de goedkoopste tablet van Apple in 2019. Maar welke verbeteringen zijn dit jaar doorgevoerd en is de iPad de moeite waard?

Check de iPad 2019 videoreview

Apple kwam eerder dit jaar met de iPad Air (2019) en iPad mini 5 en kondigde vervolgens in september de opvolger van de iPad (2018) aan. De tablet onderscheidt zich vooral door de relatief lage prijs, maar dat betekent niet dat Apple geen verbeteringen heeft doorgevoerd. Echt grote vernieuwingen zijn er niet, maar het scherm is wel iets groter geworden en de Smart Connector is toegevoegd.

In onze nieuwste video praten we we je in drie en een halve minuut bij over de iPad 2019 en laten we de belangrijkste features zien.

iPad 2019 review: is dit prima instapmodel de beste keus?

Wil je meer weten over de tablet? Check dan onze uitgebreide, geschreven review van de iPad 2019. Daarin gaan we dieper in op alle nieuwe features en vertellen we voor wie deze nieuwe iPad precies geschikt is.

In deze iPad 2019 review lees je regelmatig dat we de tablet ‘goed genoeg’ vinden. Dat is ook meteen de beste manier om deze nieuwe iPad samen te vatten: de tablet is goed genoeg voor bijna alles en dat is zeker voor de schappelijke prijs van 389 euro een goede deal. Haal je deze tablet met de juiste verwachtingen in huis, dan kun je hier weer jaren mee vooruit en is hij zelfs goed te gebruiken voor scholieren dankzij de Smart Connector en het iets grotere scherm.

Lees de uitgebreide iPad 2019 review

Abonneer je op het iPhoned YouTube-kanaal

Op het YouTube-kanaal van iPhoned vind je iedere week een nieuwe video, die variëren van snelle tips tot uitgebreide reviews van de nieuwste Apple-producten. Abonneer je op ons kanaal en wij zorgen ervoor dat iedere nieuwe video vanzelf in jouw YouTube-tijdlijn opduikt.

Lees meer over de iPad 2019

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu