De iPhone 14 Pro nu tijdelijk tot €475 retour!

Video: Bekijk het hele Apple-event van gisteren terug (en meer)

Lars Paijmans
28 maart 2018, 13:11
1 min leestijd

Hoewel Apple gisteren het event niet live uitzond, is er na afloop wel een video verschenen van de presentatie. Deze kun je hier op je gemakje terugkijken, samen met alle andere trailers.

Lees verder na de advertentie.

Hier kun je het Apple maart-event terugkijken

Het educatie-event van gisteren draaide om twee dingen: scholen en een nieuwe iPad 2018. De boodschap was duidelijk: Apple wil het klaslokaal terugveroveren op Google en Microsoft. Daar hoort niet alleen een nieuwe op educatie-gerichte iPad bij, maar vooral veel software die op scholieren en leraren gericht is. De aankondigingen die Apple gisteren deed, hebben we opgedeeld in de volgende artikelen.

Apple maart event terugkijken

Dit kondigde Apple aan tijdens het event

Daarnaast krijgen studenten korting op de nieuwe iPad en Apple Pencil en wordt hun Apple ID uitgebreid met 200GB aan iCloud-opslag. De gehele keynote werd in een school gehouden en werd niet live uitgezonden. Na afloop heeft Apple de volledige presentatie gedeeld op zijn website.

Naast het evenement zelf deelde Apple ook een aantal nieuwe filmpjes op het YouTube-kanaal van het bedrijf. Daar zagen we bijvoorbeeld een iPad-trailer, maar ook een video die laat zien waarom Apple onderwijs zo belangrijk vindt. Een laatste trailer laat zien hoe de nieuwe iPad een sleutelrol kan spelen in klaslokalen en bij het maken van huiswerk.

Bekijk hier het volledige Apple-event

https://www.youtube.com/watch?v=IprmiOa2zH8
https://www.youtube.com/watch?v=ckEnOBpksGs
https://www.youtube.com/watch?v=wkw8UBYn0pc
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu