Spacegrijze Magic Mouse, Trackpad en Keyboard nu ook los verkrijgbaar

Michel van 't Klaphek
28 maart 2018, 11:03
1 min leestijd
Spacegrijze Magic Mouse, Trackpad en Keyboard nu ook los verkrijgbaar

De spacegrijze accessoires voor de iMac Pro zijn nu ook los te bestellen in de Apple Store. Eerder waren deze enkel verkrijgbaar bij aanschaf van de meest krachtige Apple-computer.

Lees verder na de advertentie.

Spacegrijze iMac Pro-accessoires nu ook los verkrijgbaar

Het Apple-event van maart zit erop. De grootste aankondiging is een goedkope iPad gericht op studenten. Hiernaast werden enkele op onderwijs gerichte apps uit de doeken gedaan. Ook de Apple Store is van een assortiment-update voorzien.

Je kunt nu de voorheen exclusieve iMac Pro-accessoires in spacegrijs kleur ook los aanschaffen. Het gaat hier om het Magic Keyboard, de Magic Mouse en de Magic Trackpad. Tot nog toe waren deze accessoires los enkel in het zilver verkrijgbaar. Jammerlijk genoeg zijn de spacegrijze varianten wel duurder. Het toetsenbord en de trackpad hebben een meerprijs van 20 euro, terwijl je voor de muis 30 euro meer betaalt.

Lees ook: Schoolwork, korting en meer: dit doet Apple om het klaslokaal te veroveren

Zo haal je de accessoires in huis

De accessoires worden binnen twee werkdagen na bestelling gratis thuis geleverd. Ook kun je er natuurlijk voor kiezen om ze te laten bezorgen bij een Apple Store bij jou in de buurt. De verkrijgbaarheid van de producten is opvallend, omdat de accessoires in eerste instantie enkel in combinatie met een iMac Pro aangeschaft konden worden. Wanneer je bijvoorbeeld een trackpad ná ontvangst van je computer wilde aanschaffen, moest je het serienummer laten verifiëren door Apple.

Pas na goedkeuring van de klantenservice mocht je het exclusieve paneel aanschaffen. Hierdoor ontstond een bloeiende handel in namaakproducten. Mogelijk wil Apple met het beter verkrijgbaar maken van de accessoires deze ontwikkeling de kop in drukken.

Lees het laatste nieuws over Apple

Categorieën: Accessoires, Apple
Thema: Apple

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen