De iPhone 14 Pro nu tijdelijk tot €475 retour!

Apple Campus 2 november-video toont voortgang

Erwin Vogelaar
6 november 2016, 9:57
2 min leestijd

De Apple Campus 2 november-update toont in 4K-video hoe het nieuwe bouwwerk van Apple er voor staat. Deze maand meer bomen, meer zonnepanelen en minder kranen.

Lees verder na de advertentie.

Apple Campus 2 november

De deadline voor de oplevering van Apple Campus 2 komt steeds dichterbij, omdat begin 2017 het bouwwerk in gebruik wordt genomen. In een nieuwe drone-video van Matthew Roberts zien we de huidige status van de campus. Wat gebeurt er zoal? Er zijn al een stuk minder kranen te zien op de locatie, wat er op wijst dat de grotere zaken steeds verder afgerond worden en het nu meer om de details gaat. Een groot visueel verschil met vorige maand is dat er nu overal bomen staan. Begin oktober begon het landschap al te veranderen door wat voorzichtige boompjes hier en daar, maar nu is groen een vast onderdeel van de campus.

apple campus 2 november

Op de beelden zien we verder dat het dak bijna af is en dat ook de zonnepanelen voor zo’n vijftig procent compleet zijn. Op de video is verder de status van het enorme fitnesscentrum voor werknemers te zien en ook het gebouw voor research & development komt langs. Daar worden straks ideeën voor de nieuwe iPhone’s en andere Apple-producten getest. Ook zien we de tunnel die leidt naar de enorme parkeergarage waar 11.000 auto’s kunnen staan. Ook is het ondergrondse auditorium te zien dat nu nog verder weggestopt wordt door schuim en zand.

De grootste veranderingen voor de spaceship, het grote ronde gebouw, zullen nu binnen plaatsvinden. Dit is voor de drone echter lastig te filmen. Toch betekent dit niet dat er de komende maanden nog interessante updates te zien zullen zijn. Zo is er nu het begin van een tuin, vijver en een plek om buiten te eten te zien. Volgende maand verwachten dus deze nieuwe onderdelen in beeld, naast nog meer groen en nog minder kranen.

Lees het laatste nieuws over Apple

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu