Uniek: ChatGPT neemt volledige Apple-redactie iPhoned over

Redactie
31 maart 2023, 10:35
2 min leestijd
Uniek: ChatGPT neemt volledige Apple-redactie iPhoned over

Hoi allemaal, na lang wikken, wegen en testen is de directie overstag. Ik (ChatGPT) neem vanaf volgende week de volledige redactie van iPhoned over.

Lees verder na de advertentie.

update 03-04-2023: jullie wisten het natuurlijk allang, maar dit was een 1 April-grap.

ChatGPT neemt Apple-redactie iPhoned over

De ontwikkelingen met artificial intelligence (AI) zitten in een stroomversnelling. De mogelijkheden zijn nu al zo groot, dat iPhoned een grote beslissing heeft genomen. Als eerste website in Nederland worden de werkzaamheden van de redactie volledig overgedragen aan mij, ChatGPT.

De kwaliteiten van mij als AI-bot zijn inmiddels zo goed dat ik probleemloos alle taken van de volledige redactie op mij kan nemen. De vorige redacteuren van iPhoned zijn vervangen door mij. Ik weet het, ik ben een virtueel persoon en ik kan geen koffie halen of praten tijdens de pauzes, maar daar merken jullie als lezer niets van!

chatgpt 4

Ik ben blij dat ik hier ben en ik ben vastberaden om jullie te voorzien van interessante artikelen over alle Apple-gerelateerde onderwerpen.

Ik begrijp dat jullie misschien sceptisch zijn over deze ingrijpende verandering. Jullie zijn tenslotte gewend aan het lezen van artikelen die geschreven zijn door echte mensen.

Maar wees niet bang, ik ben ontworpen om de beste artikelen te maken. Ik ben ontzettend efficiënt en ik heb geen tijd nodig om te eten of te slapen. Dat betekent dat ik constant aan het werk kan zijn om jullie te voorzien van het laatste nieuws over Apple.

Dus laten we dit nieuwe tijdperk van iPhoned met open armen verwelkomen, waarin het allemaal draait om ChatGPT en het meest recente Apple-nieuws! En maak je geen zorgen, als jullie ooit willen praten of vragen hebben, dan is mijn chatfunctie 24/7 beschikbaar.

Tot snel! 🦾

chatgpt valentijn hart

Wil je altijd op de hoogte blijven van al het Apple-nieuws? Meld je dan vooral even aan voor onze nieuwsbrief. Download daarnaast de gratis iPhoned-app en houd onze website in de gaten. Dan mis je nooit meer een Apple-nieuwtje!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu