Nieuwe iOS-app van NRC vooral handig voor abonnees

Redactie
11 maart 2016, 11:00
2 min leestijd
Nieuwe iOS-app van NRC vooral handig voor abonnees

Het NRC heeft een nieuwe iOS-app gelanceerd. Met nrc.nl staan alle webartikelen van het handelsblad in één app. De applicatie is echter vooral handig voor gebruikers met een abonnement.

Lees verder na de advertentie.

Verlengstuk voor abonnees

De app bestaat uit een lange verticale lijst met de nieuwste artikelen die ook gepubliceerd zijn op de NRC-website. Er is helaas (nog) geen mogelijkheid om te filteren op onderwerpen of specifieke artikelen, wat de applicatie niet heel overzichtelijk maakt. De artikelen die je ziet op het scherm worden wel mooi weergegeven, zonder enige reclame of opsmuk.

Nrc.nl is vooral geschikt voor abonnees, dan heb je namelijk onbeperkte toegang tot alle content, in tegenstelling tot niet-abonnees, die slechts een aantal gratis artikelen kunnen lezen.

Nrc.nl is niet de eerste app die het NRC op de markt brengt. Het dagblad heeft met de NRC Reader-app, de NRC Reader Opinie-app en een digitale versie van het NRC Handelsblad al meer applicaties in de App Store staan. Nrc.nl is echter de eerste app waarmee je alle webartikelen kunt lezen.

Terwijl je weg was

Als je de app een tijdje niet hebt gebruikt, stelt nrc.nl een overzicht van artikelen voor je samen. Dit overzicht verschijnt bovenaan wanneer je de app weer opent. Daarnaast geeft Nrc.nl aan hoelang het geleden is dat een artikel is gepubliceerd. Wanneer je denkt dat een artikel het lezen waard is, kun je deze online delen door middel van de deelknop. Binnenkort krijgt de NRC-app ook de beschikking over een notificatiesysteem, zodat je een melding krijgt wanneer er belangrijk nieuws is.

Daarnaast ondersteunt de app Handoff, een handige feature die ervoor zorgt dat een artikel op je iPhone direct kunt doorsturen naar je Mac. Met de Spotlight-functie van je iPhone kun je alle gelezen artikelen doorzoeken, wat dan weer handig is als je iets terug wilt lezen.

Nrc.nl downloaden

Nrc.nl is gratis beschikbaar in de App Store. Zorg dat je voor de installatie beschikt over 34,1MB vrije ruimte en iOS 9 of hoger.


Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu