De iPhone 14 Pro nu tijdelijk tot €475 retour!

Smullen geblazen: iWatch conceptvideo toont fraaie smartwatch

Gijs Ettes
28 april 2014, 13:54
1 min leestijd
Smullen geblazen: iWatch conceptvideo toont fraaie smartwatch

Officieel is hij nooit aangekondigd, maar dat weerhoudt fans er niet van om renders te maken van de Apple Watch. In de meest recente Apple Watch conceptvideo zien we Apples smartwatch met een rond uurwerk, een groot touchscreen en een flexibele polsband die middels magneten vastklikt.

Lees verder na de advertentie.

De Apple Watch conceptvideo toont verder een aangepaste versie van iOS met een timer, weer-widget en iHealth, een app waarmee je je gezondheid dagelijks zou kunnen monitoren.

Geruchten gaan al langer dat de Apple Watch allerhande sensoren krijgt die je activiteiten en slaapritme kunnen bijhouden, alsmede de temperatuur, luchtdruk en luchtvochtigheid in de omgeving. Mogelijk verschijnt de Apple Watch in twee varianten met schermgroottes van 1,3 inch en 1,5 inch en een gebogen amoled-display dat ook in direct zonlicht goed afleesbaar is.

De kans is verder aanwezig dat de onthulling van de Apple Watch samenvalt met de presentatie van de iPhone 6. De aankomende Apple-telefoon wordt waarschijnlijk op een apart evenement in het najaar onthuld. De precieze datum is vooralsnog onbekend.

Het laatste Apple Watch nieuws

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu