Video van de week: Magic Keyboard review

Michel van 't Klaphek
4 september 2020, 17:01
2 min leestijd

Apples eerste iPad-toetsenbord met trackpad is steengoed, maar allesbehalve goedkoop. Redacteur Lars heeft ‘m uitgebreid getest en vertelt alles over zijn bevindingen in de nieuwe Magic Keyboard-videoreview.

Lees verder na de advertentie.

Magic Keyboard-video: check onze review

Het Magic Keyboard is een belangrijk nieuw hoofdstuk in het verhaal van de iPad. Nadat de Apple-tablet in 2019 al zijn eigen besturingssysteem kreeg in de vorm van iPadOS is 2020 het jaar waarin hij eindelijk muis- en trackpad-ondersteuning krijgt. Die twee hoofdstukken komen samen in het nieuwe Magic Keyboard: een toetsenbord dat dezelfde kwaliteit heeft als dat van een MacBook.

Magic Keyboard review: fantastische iPad-upgrade is wel erg prijzig

Het Magic Keyboard voor de iPad Pro is dan ook erg goed, maar ook erg duur. Dat hoge prijskaartje zorgt ervoor dat het eerste iPad-toetsenbord met trackpad erg lastig aan te raden is. Onze Lars heeft het keyboard uitgebreid getest en in bovenstaande video vertelt hij over zijn bevindingen.

Verder lezen en kopen

Wil je alles nog eens rustig nalezen? Ga dan naar de geschreven Magic Keyboard review. Het moge duidelijk zijn dat er weinig valt af te dingen aan de kwaliteit van het toetsenbord, maar dat de adviesprijs voor sommigen een blokkade vormt.

Heb je voldoende budget en ben je op zoek naar het beste iPad-toetsenbord ooit? Via onderstaande links kun je het keyboard aanschaffen. Wanneer je het Magic Keyboard via deze partijen in huis haalt, ontvangt iPhoned een commissie. Hiermee zorg je ervoor dat we onze artikelen en video’s gratis kunnen aanbieden: bedankt voor je hulp!

Volg iPhoned op YouTube

Wekelijks plaatsen we een nieuwe video op ons YouTube-kanaal. Momenteel is het weer die tijd van het jaar dat we vooral vooruitblikken naar de nieuwe iPhones, dus kom je nu vooral filmpjes over de iPhone 12, iPhone 12 mini en iPhone 12 Pro (Max) tegen.

iPhone 12: 8 verwachtingen voor de 2020 iPhone

Ook delen we regelmatig handige tips om alles uit je Apple-apparaten te halen. Wat doe je bijvoorbeeld wanneer Face ID niet werkt? En hoe bedien je een iPad eigenlijk met een muis of trackpad? Abonneer je op ons YouTube-kanaal om niets te missen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu