Vodafone Topdeals: De iPhone 13 tijdelijk tot €417 voordeel!

Video: CarPlay instellen, gebruiken en handige tips om jou wegwijs te maken

Lars Paijmans
26 februari 2021, 19:30
1 min leestijd

iPhoned stapt deze week uit de studio en in de auto voor een speciale CarPlay-video. We laten zien hoe je de software installeert, gebruikt en geven praktische tips.

Lees verder na de advertentie.

CarPlay video: zo werkt de autosoftware

CarPlay wordt ieder jaar beter. De software van Apple wordt door steeds meer auto’s ondersteund en ook de functionaliteit neemt toe nu meer apps toegang krijgen. Hoog tijd dus om een gloednieuwe CarPlay-video op te nemen waarin we jou wegwijs maken in de mogelijkheden.

In deze video laten we eerst zien hoe je CarPlay instelt, zowel met als zonder een kabeltje. Daarna kijken we naar de indeling van de software en hoe je het kunt instellen voor onderweg. Ook de hoofdrol die Siri bij CarPlay speelt komt hierbij goed in beeld. We sluiten af met een aantal praktische tips, zoals het veranderen van je wallpaper en het aanpassen van je CarPlay-homescreen.

Wil je meer weten over Apple CarPlay? Onlangs hebben we de software uitgebreid getest voor een CarPlay review-update in 2021 en hebben onze favoriete apps voor je op een rijtje gezet.

Volg ons op YouTube

De redactie van iPhoned plaatst wekelijks een nieuwe video op YouTube. De ene keer voelen we een nieuw product aan de tand, zoals onlangs nog de AirPods Max, terwijl we andere keren begrijpbare uitleg geven over een ogenschijnlijk lastig thema, bijvoorbeeld 5G.

Wil je niets missen? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal. Vergeet onze video’s ook niet te liken, want hier help je ons enorm mee. Bedankt voor het kijken!

Apple CarPlay: installeren, gebruiken en handige tips!
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu