Zo vind je jouw verzekeringen terug in de ING Bankieren-app

18 december 2017, 20:28
2 min leestijd
Zo vind je jouw verzekeringen terug in de ING Bankieren-app

Het is in de ING Bankieren-app voortaan mogelijk om je verzekeringen van ING terug te vinden. Zo vind je ze (en haal je ze ook weer weg).

Lees verder na de advertentie.

Binnen ING Bankieren verzekeringen vinden

Met de nieuwste update voor ING Bankieren heeft de app een extra functie gekregen. Naast het inzien van je verschillende rekeningen, krijgen je verzekeringen ook een plekje. Dus naast je betaalrekening, spaarrekening en creditcard vind je ook je woonverzekeringen en eventuele andere verzekeringen. Denk aan een reis- of autoverzekering. De verzekeringen zijn niet verstopt, maar het is goed om te weten dat ze er zijn. Je vindt ze direct in het Overzicht-scherm onder je rekeningen.

ing bankieren verzekeringen

Op dit moment is er nog niet veel mee te doen. Enkel je polisnummer is te zien in de app. Druk je hier op, dan laat ING Bankieren wel weten dat dit nog maar de eerste stap is: “Jawel, je ING-verzekeringen staan nu ook in de app. Stap voor stap kun je meer. Je ziet het vanzelf.” Welke extra functies later worden toegevoegd is nog niet bekend.

Verzekeringen weer verwijderen

Wil je de volgorde aanpassen of bijvoorbeeld verzekeringen verwijderen uit het overzicht? Dan is dat ook mogelijk. Druk hiervoor in Overzicht op het oogje bovenin het scherm. De verschillende blokken met rekeningen en verzekeringen zijn hier te verslepen via de drie streepjes aan de rechterkant van het scherm. Door op de vinkjes aan de linkerkant van het scherm te tikken, verwijder je blokken uit het Overzicht. Later zijn deze weer toe te voegen via hetzelfde scherm.

Geinig is dat je in dit scherm tevens je spaarrekening een doel kan geven, door op het plaatje voor de rekening te tikken. Vervolgens kies je een afbeeldingen van een vakantie, studie, auto of gewoon een spaarvarken. Zo maak je de app dus een stukje persoonlijker.

Voor meer tips over het gebruik van ING Bankieren lees je onze uitleg met hoe je veilig en snel kunt mobiel bankieren met de ING-app.

Download ING Bankieren in de App Store (gratis)

ING Bankieren

ING

Gratis via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu