Vodafone-klant? Dan kun je met de kerstdagen gratis internetten

Vodafone heeft een leuk kerstcadeautje voor Nederlandse klanten. Met de kerstdagen kunnen zijn namelijk gratis en onbeperkt gebruikmaken van mobiel internet.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Vodafone kerstactie

vodafone kerstactieDe actie van Vodafone geldt van 25 december 0.00 uur tot en met 26 december 23.59 uur. Vodafone-klanten met een RED, Smart, Scherp, Prepaid, Hybride, BelCompany Mix, Sizz, Mobiel breedband of een zakelijk abonnement doen automatisch mee. Zij kunnen met de kerstdagen kosteloos en naar hartenlust muziek en video’s streamen, bestanden down- en uploaden en surfen over het web. Meer over de Vodafone kerstactie en de voorwaarden lees je op deze pagina.

Vodafone en de iPhone 6

Net als de andere grote providers biedt ook Vodafone de iPhone 6 en iPhone 6 Plus aan in combinatie met een 4G-abonnement. Hieronder hebben we voor beide toestellen de beste aanbiedingen uitgelicht. Deze worden dagelijks bijgewerkt, zodat je nooit te veel betaalt.

Het laatste nieuws over Vodafone

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.