Misfit Phase is een analoog horloge met slimme functies

Erwin Vogelaar
18 oktober 2016, 20:05
2 min leestijd
Misfit Phase is een analoog horloge met slimme functies

De Misfit Phase is een opvallende smartwatch voor je iPhone. Het het namelijk een minimalistisch analoog horloge met enkele verstopte slimme functies.

Lees verder na de advertentie.

Misfit Phase

Het bedrijf Misfit staat voornamelijk bekend om zijn fitnesstrackers, maar nu brengt het ook een nieuwe smartwatch uit. De Misfit Phase is een opvallende wearable. Grotendeels omdat het oogt als een analoog horloge. Sterker nog: het is een analoog horloge. Toch zit er slimme hardware onder de kap zodat de connectie met je iPhone via de bijhorende Misfit-app niet voor niets is. Het gebeurt echter allemaal erg onopvallend.

misfit phase

Met de Misfit Phase kun je namelijk gewoon bij het lopen je stappen tellen en de afstand meten. Het horloge kan ook bijhouden hoe je slaapt. Ook wordt je geïnformeerd over de notificaties die je ontvangt op je iPhone. Dit gebeurt natuurlijk niet zo uitgebreid als met de Apple Watch. Je moet het doen met een combinatie van de wijzers, een klein led-schermpje op de wijzerplaat waarop je verschillende kleuren van verschillende contacten kunt tonen en discrete vibraties. Dat is een flinke stap terug vergeleken met de Apple Watch, waarbij je veel apps zo met het aanraakscherm kunt gebruiken en je vrij berichten kunt lezen. De Misfit Phase heeft niet eens een aanraakscherm.

De Misfit Phase lijkt voornamelijk gemaakt te zijn voor diegene die niet rond wil lopen met een overduidelijke smartwatch, maar wel wat slimme functies in het horloge wil hebben. Er zitten twee knoppen aan de zijkant van het horloge, om bijvoorbeeld de muziek op je iPhone te besturen of om een foto op je iPhone te maken. Ook kun je zo wekkers zetten. Het horloge is daarnaast tot 50 meter diepte waterdicht en doet zes maanden met een batterij. De Misfit Phase wordt vanaf 7 november in een serie verschillende kleuren verkocht via Misfit voor een bedrag van 175 dollar.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen