iPhoned-adventskalender (22-12-2021): win een tado° Slimme Radiatorknop Starterkit t.w.v. 139,99 euro!

Piet-Jan Lentjes
22 december 2021, 15:00
2 min leestijd
iPhoned-adventskalender (22-12-2021): win een tado° Slimme Radiatorknop Starterkit t.w.v. 139,99 euro!

Er is vandaag weer een nieuw vakje geopend in onze adventskalender die loopt tot en met 24 december. Deze keer maak je kans op een tado° slimme radiatorknop starterkit V3+ incl. bridge van tink t.w.v. 139,99 euro!

Lees verder na de advertentie.

iPhoned-adventskalender 2021

We zijn alweer toegekomen aan een van de laatste prijzen van onze iPhoned-adventskalender. Je maakt nog tot en met 24 december elke werkdag kans op een toffe een prijs. Vandaag geven we een tado° slimme radiatorknop starterkit, gesponsord door tink, weg. Waarom je zeker een kansje moet wagen, lees je hieronder.

Woensdag 22 december: maak kans op een tado° slimme radiatorknop starterkit V3+ incl. bridge van tink t.w.v. 139,99 euro!

Bedien je verwarming overal met de tado° app en bespaar tot 31% op je verwarmingskosten met deze tado starterkit. De slimme radiatorthermostaat starterkit bestaat uit de tado° Bridge en een tado° radiatorthermostaat.

Intelligente tijdschema’s vormen de basis van de tado° verwarmingsregeling. Ze verwarmen alleen wanneer de kamer daadwerkelijk wordt gebruikt. Moet je onverwacht eerder vertrekken? Schakel dan de tado° naar de away-mode. De radiatoren verlagen vervolgens de temperatuur.

Door middel van tijdschema’s, app-bediening en verbruiksstatistieken automatiseer je niet alleen je verwarming, maar weet je ook precies hoe kostenefficiënt het werkt. Dit verhoogt je wooncomfort en bespaart je tegelijkertijd een heleboel kosten.

Voor deze winactie willen we tink bedanken voor het beschikbaar stellen van de tado° Slimme Radiatorknop Starterkit! De adviesprijs bedraagt 139,99 euro.

Hoe maak ik kans op een prijs?

Vanaf 6 december moet je iPhoned goed in de gaten houden, want elke dag rond 15.00 publiceren we een nieuwsbericht op iPhoned! In zo’n artikel is een linkje te vinden naar een Google-formulier, waarin je wat vragen stellen zoals je e-mailadres, naam en een extra vraag over het te winnen product.

Je kunt meedoen tot en met 14.00 de volgende dag en vervolgens kiest de iPhoned redactie volledig random een winnaar of winnares. Daarmee nemen we zo snel mogelijk contact op en zodra dat gelegd is, maken we die persoon bekend op onze website.

Een voorbeeld:

  • Maandag 6 december werd de eerste dagprijs bekend gemaakt rond 15.00 uur;
  • Je inzending insturen kon dus tot en met 7 december 14.00 uur;
  • Op dinsdag 7 december openden we rond 15.00 een nieuw vakje in de overzichtspagina en verscheen er weer een los winactie-artikel op iPhoned;
  • Op de overzichtspagina van de adventskalender zijn de namen van de winnaars te vinden.

Alle informatie op een rij

Meer weten over deze iPhoned-adventskalender? Bekijk dan ons iPhoned-adventskalender 2021-overzicht. Daarin vind je onze prachtige kalender, alle veelgestelde vragen en antwoorden en de volledige lijst van winnaars en winnaressen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen