Runners deal! De iPhone 15 nu met korting oplopend tot €486!

Facebook maakt einde aan storende Candy Crush-uitnodigingen

Gijs Ettes
28 oktober 2015, 12:40
1 min leestijd
Facebook maakt einde aan storende Candy Crush-uitnodigingen

Goed nieuws voor wie moedeloos wordt van herhaaldelijke Facebook-uitnodigingen voor het spelen van games als Candy Crush. Ceo Mark Zuckerberg belooft dat er een einde komt aan de uitnodigingen die veel gebruikers als storend ervaren.

Lees verder na de advertentie.

Candy Crush-uitnodigingen irritant

Tijdens een bijeenkomst in India liet Zuckerberg weten dat er wordt gezocht naar een oplossing om te voorkomen dat Facebook-gebruikers uitnodigingen voor het spelen van games krijgen als ze die in het verleden al eens hebben afgewezen. Volgens de ceo stond het probleem voorheen niet op de lijst met prioriteiten, maar aangezien veel gebruikers de uitnodigingen irritant vinden, wordt er binnenkort wat aan gedaan. Hoe en wanneer de veranderingen worden doorgevoerd, is echter nog niet duidelijk.

Wel geeft Zuckerberg aan dat hij een bericht heeft gestuurd naar de ontwikkelaar die bij Facebook verantwoordelijk is voor het uitnodigingensysteem. Aanleiding was een vraag die voorafgaand aan de bijeenkomst werd gesteld door een gebruiker: ‘Ik wil geen Candy Crush-uitnodigingen meer. Hoe kan ik ze stoppen?’. De vraag werd duizenden keren geliked en tijdens de Q&A behandeld.

Candy Crush-uitnodigingen

King, het bedrijf dat verantwoordelijk is voor het populaire spel Candy Crush, heeft nog niet gereageerd.

Lees het laatste nieuws over Facebook

Bron: BBC
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu