Apple publiceert Apple Support-app voor iOS

8 november 2016, 20:34
1 min leestijd
Apple publiceert Apple Support-app voor iOS
Apple Support

Apple Support

Gratis

Reviewscore

7,5

Apple heeft een speciale Apple Support-app voor iOS gepubliceerd in de App Store. De app is eerst exclusief in Nederland te downloaden.

Lees verder na de advertentie.

Apple Support

In een opvallende zet heeft Apple een nieuwe Apple Support-app gepubliceerd in de App Store. Niet wereldwijd, maar eerst enkel in Nederland. Na het inloggen met je Apple ID kun je in de app op verschillende manieren support ontvangen van Apple.

Het belangrijkste onderdeel zijn de verschillende apparaten die met je Apple ID verbonden zijn. Bij elk apparaat kun je een lijst met onderwerpcategorieën oproepen. Bijvoorbeeld ‘Batterij, voeding en opladen’ of ‘Reparaties en fysieke schade’. Elke categorie heeft een flinke lijst met subonderwerpen. Tik je daar je onderwerp aan, dan laat de app weten of je bijvoorbeeld het beste met Apple kunt bellen of even langs kunt gaan. Je kunt direct een telefonische afspraak maken of zoeken naar locaties. Je kunt ook hulp voor apparaten opzoeken die niet aan je Apple ID verbonden zijn.

Daarnaast kun je hulp vinden voor het gebruik van de software op iOS. Zo is er duidelijke uitleg te vinden over hoe je een foto moet maken en kunt bewerken, en hoe er een bericht in iMessage gestuurd kan worden. Deze elementen van iOS zijn voor veel gebruikers vanzelfsprekend, maar ook nog steeds voor veel mensen niet. De laatste functie is het bekijken van je account. Hier kun je jouw contactgegevens en recente geschiedenis bekijken. Ook kun je aangeven of je jouw locatie wil wijzigen of andere apparaten in de app wil tonen.

Apple Support downloaden

De app downloaden kan gratis in de App Store via onderstaande link. Om de app te gebruiken heb je 95,2MB vrije ruimte nodig. Ook heb je minimaal iOS 9.0 nodig om de app te kunnen gebruiken.

Apple Support

Apple

Gratis via App Store

Apple Support
Apple Support
Apple Support
Apple Support
Apple Support
Apple Support
Apple Support
Apple Support
Apple Support
Apple Support
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu