De iPhone 14 Pro nu tijdelijk tot €475 retour!

Video van de week: Zo maak je een hotspot van je iPhone

Lars Paijmans
15 januari 2021, 13:03
1 min leestijd

Een iPhone-hotspot maken is een handige manier om al je apparaten altijd van internet te voorzien. In onze video van de week laten we zien hoe je dat doet.

Lees verder na de advertentie.

Een iPhone hotspot maken: zo doe je dat

Is je wifi uitgevallen of is er geen (stabiel) wifi-netwerk in de buurt? Dan zit er niks anders op dan je iPhone als hotspot gebruiken om je andere apparaten met het internet te verbinden. In deze video laten we stap voor stap zien hoe dit werkt.

De ingebouwde hotspotfunctie van de iPhone is enorm handig als je bijvoorbeeld vaak in de trein zit. Met een druk op de knop kun je hiermee je mobiele internetbundel gebruiken om bijvoorbeeld je MacBook met het internet te verbinden. Houd er wel rekening mee dat deze functie je databundel er snel doorheen kan jagen, mits je niet goed oplet.

Een iPhone hotspot maken en gebruiken: zo doe je dat

Volg iPhoned op YouTube

Wekelijks plaatsen we een video op ons YouTube-kanaal. De ene keer voelen we nieuwe producten aan de tand – zoals onlangs de iPhone 12-telefoons – en de andere keer duiken we dieper in een complex thema, zoals 5G. Ook delen we regelmatig tips om net even iets meer uit je Apple-apparaten te halen en we geven regelmatig toffe producten weg, onlangs nog de iPhone 12 Pro en iPhone 12 mini.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal via de knop hieronder. Vergeet video’s ook geen duimpje omhoog te geven: daar help je ons namelijk enorm mee. Bedankt voor het kijken!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu