Flappy Bird tips: zo haal je met gemak een topscore in Flappy Bird

7 februari 2014, 15:02
2 min leestijd
Flappy Bird tips: zo haal je met gemak een topscore in Flappy Bird

Nog steeds geen geluk in Flappy Bird? Met deze 4 Flappy Bird tips kun je je topscore in de game snel verbeteren. Versla de frustratie en word de beste speler van de wereld!

Lees verder na de advertentie.

4 gouden Flappy Bird tips voor een topscore

1. Houd je vingers uit het beeld

De ellende met games op touch-screens is dat je mogelijk met je eigen vingers je zicht kunt belemmeren, omdat er nu eenmaal geen fysieke knoppen zijn om mee te werken. Bij Flappy Bird kun je overal in het beeld tikken om je vogeltje te laten fladderen. Als je slim bent doe je dat echter niet, en tik je uitsluitend in de linker-onderhoek: dan weet je in ieder geval zeker dat je jezelf niet het zicht belemmert.

2. Tik vlak vóór je door de opening gaat

Als je op een opening afgaat, is het aan te raden om het vogeltje vlak vóór het door de opening vliegt, te laten fladderen. Doe je dit terwijl het beestje bezig is om zich tussen de buizen door te verplaatsen, dan zul je altijd tegen de bovenkant aan komen.

3. Schakel ‘niet storen’ in

Het kan behoorlijk vervelend zijn als je, wanneer je bezig bent het wereldrecord Flappy Bird te doorbreken, wordt gestoord door een bericht of oproep. Nu even niet, je bent immers met iets heel belangrijks bezig! Om te voorkomen dat dit gebeurt, schakel je niet storen in onder instellingen > niet storen.

4. Uit je frustraties van tijd tot tijd in Squishy Bird

Potdorie, vliegt dat nare beest alweer tegen een pijp aan, terwijl je zeker wist dat je het goed had uitgemikt! je kunt dan twee dingen doen: óf je iPhone door de kamer smijten – dat raden we overigens af – óf het dat rotvogeltje met zijn wezenloze blik goed betaald zetten in Squishy Bird: daarin is het de bedoeling zo veel mogelijk Flappy Birds tot moes te stampen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu