De iPhone 13 nu met unlimited data extra scherp geprijsd!

4 redenen om nu over te stappen op een iPhone 8 (ADV)

Redactie
15 september 2017, 11:00
4 min leestijd
4 redenen om nu over te stappen op een iPhone 8 (ADV)

Vanaf vandaag worden de iPhone 8 en 8 Plus uitgeleverd in Nederland. Onder de gloednieuwe glazen achterkant gaan heel wat verbeteringen schuil. Dit zijn 4 redenen om een iPhone 8 in huis te halen.

Wil je de iPhone 8 (Plus)? Bestel hem dan vandaag nog bij T-Mobile!

De eerste iPhone 8 en iPhone 8 Plus toestellen worden vandaag al uitgeleverd. We zien de levertijden nu al oplopen dus wees er snel bij als je er één in huis wilt halen. Ontdek de super scherpe prijzen van de Unlimited T-Mobile abonnementen:

Maar lees eerst hieronder waarom je voor de nieuwe iPhone moet gaan.

1. Veldslagen winnen op je eettafel

Met ARKit maakt Apple augmented reality op de iPhone 8 mogelijk. Sinds Pokémon GO weten we wat augmented reality is. Virtuele objecten en monsters verschijnen zomaar op je beeldscherm, of je nou in je woonkamer of op een berg staat. Samen met de iPhone 8 geeft het platform je een geheel nieuwe en indrukwekkende ervaring.

Apples ARKit is nu al het beste augmented reality platform dat er is. Plaats in ARKit een stoel in je woonkamer en als je later terugkomt staat hij er nog. De stoel lijkt echt op de grond te staan en zelfs de schaduwen zijn realistisch weergegeven. IKEA heeft zelfs een app, genaamd Place, ontwikkeld waarmee je je eigen woonkamer virtueel kan inrichten.

Dat is revolutionair thuiswinkelen. Daarnaast zal ARKit ook veel games ondersteunen waardoor je online en offline met je vrienden kan gamen in augmented reality. Er is bovendien een hele nieuwe versie van Pokémon GO onderweg, die er veel realistischer en geloofwaardiger uitziet door het nieuwe platform. ARKit op je iPhone 8 zal ongetwijfeld in de smaak vallen bij je vrienden. En hoewel ARKit ook op oudere iPhones werkt, zijn alleen de cameralenzen van de iPhone 8 en 8 Plus geoptimaliseerd voor deze techniek. Reserveer snel een iPhone 8 en haal alles uit ARKIT.

2. Kabels zijn verleden tijd

De vraag was er al lang, maar de iPhone 8 is de eerste iPhone die draadloos oplaadbaar is, samen met de 8 Plus en X. Door een hele nieuwe achterkant van glas kun je het toestel zonder kabeltje van stroom voorzien. Je hoeft de iPhone 8 alleen maar op mat of dock te leggen en hij laadt al op. Apple zelf heeft hiervoor de AirPower mat ontwikkeld.

Nooit meer een irritante kabel in moeten pluggen, die gaat toch alleen maar kapot. Als je je iPhone even niet gebruikt leg je hem op een speciaal laadstation en je kan hem zo weer pakken als je hem nodig hebt. Zo kan je weer muziek luisteren en opladen tegelijkertijd. De vrijheid van draadloos opladen is fijn en een hele goede reden om over te stappen naar de iPhone 8. Omdat het toestel de open Qi-standaard ondersteunt, kun je het toestel ook opladen op andere laders.

3. Geen kleine oogjes door slimme technologie

Ook nieuw voor een iPhone is de True Tone-technologie. Deze techniek zorgt voor haarscherp beeld met de beste verlichting in elke omgeving. Sta je in een donkere kroeg of op de lampenafdeling van een bouwmarkt, dan past True Tone het beeld optimaal mogelijk aan op de situatie. Eerder was de technologie al te vinden op iPads, maar nu dus ook in de iPhone 8.

iPhone 8 reserveren

De techniek analyseert de situatie en bepaalt hoeveel licht er aanwezig is. Op basis van het omgevingslicht stemt True Tone de witbalans je scherm juist af. Je kijkt dus altijd naar een prettig verlicht scherm dat niet pijn doet aan je ogen. Ontdek bij T-Mobile hoe jezelf kunt gaan genieten van dit prachtige scherm.

4. Zelf professionele portretfoto’s schieten

Apple introduceerde Portrait Mode op de iPhone 7 Plus. Door de dubbele camera kan je scherpere foto’s maken en bijvoorbeeld de achtergrond vervagen. Nu voegt Apple daar een hele mooie nieuwe feature aan toe. Professionele fotografen zie je altijd met veel lichten in de weer om zo een prachtige lichtinval voor een portretfoto te creëren. Je krijgt hele mooie foto’s maar die kosten dan ook flink wat. En toen was er ineens Portrait Lighting.

Portrait Lighting laat je verschillende lichteffecten kiezen voor het maken van een portretfoto, of naderhand in de Foto’s-app. Op de iPhone 8 kan je gebruikmaken van deze nieuwe functie. De functie open je in de camera-app. Volgens Apple ‘voelen’ de dubbele camera en processor meteen de omgeving aan. In Portrait Lighting kan je daarna kiezen voor verschillende lichteffecten, zoals Natural Light of Stage Light. De camera creëert meteen een ander effect waardoor je nog mooier belichte foto’s kan schieten. Zo word je zelf een professionele fotograaf met de iPhone 8. Ga zelf aan de slag en reserveer de iPhone 8 nu.

Wil jij als eerste de nieuwe iPhone 8 of 8 Plus in huis halen?

Ontvang de laatste updates
Bestel hem nu nu bij T-Mobile
T-Mobile heeft super scherpe iPhone 8 (Plus) deals die je niet mag missen. Ontdek ze nu!
iPhone 8 iPhone 8 Plus
Heeft dit artikel je geholpen?
Apple iPhone 8
Apple iPhone 8

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen