Kooptip: HomePod tijdelijk goedkoper verkrijgbaar in Nederland

Redactie
1 mei 2018, 16:54
2 min leestijd
Kooptip: HomePod tijdelijk goedkoper verkrijgbaar in Nederland

De HomePod is officieel (nog) niet in Nederland verkrijgbaar, via koopjeswebsite 1DayFly kun je ‘m alsnog gemakkelijk in huis halen. Je betaalt 379,95 euro voor de slimme speaker, wat je een boel geld en moeite bespaart. Lees hier meer over de aanbieding.

Profiteer van de HomePod-deal

De HomePod is voorlopig alleen beschikbaar in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Australië, maar via een omweg kun je de slimme speaker toch naar Nederland halen. Website 1DayFly biedt de HomePod alleen vandaag aan voor 379,95 euro, waar nog wel 3,95 euro aan verzendkosten bij komen. Het scheelt in ieder geval een boel gedoe, omdat je de HomePod anders vanuit Amerika moet importeren en dit behoorlijk in de kosten kan lopen.

Bestel de HomePod bij 1DayFly voor 379,95 euro

Bestel je de HomePod, dan wordt ‘ie naar verwachting binnen zeven tot tien werkdagen naar je verzonden. Het gaat om een Amerikaans model, al ontvang je er een Europese stekker bij en ben je verzekerd van twee jaar fabrieksgarantie.

HomePod-deal

HomePod-winactie

Vind je de HomePod nog te duur, dan hebben we een andere tip voor je. We geven namelijk een exemplaar weg en alleen vandaag kun je jezelf nog inschrijven om kans te maken. Download hiervoor de iPhoned-app en je ziet een oranje balk waarmee je jezelf kunt aanmelden voor de winactie. Heb je de balk (per ongeluk) weg getikt, dan vind je de winactie terug in het zijmenu van de app. Morgen (woensdag 2 mei) maken we de winnaar bekend!

IP

BigSpark B.V.

Gratis via App Store

Lees onze review

iPhoned heeft de HomePod onlangs uitgebreid getest en een review gepubliceerd. Hieronder vind je de conclusie van ons volledige oordeel van de slimme speaker.

De geluidskwaliteit van de HomePod is goed genoeg dat we hem iedere muziekliefhebber van harte aan willen bevelen. Maar door de beperkte Siri-functies en andere restricties die Apple opgelegd heeft, kun je een HomePod niet blind in huis halen. Nu zul je een afweging moeten maken hoe belangrijk jij Siri vindt, en of je bereid bent over te stappen op Apple Music. En dat is jammer, want op de eerste plaats is de HomePod vooral een uitstekend klinkende speaker, die het luisteren naar muziek naar een hoger niveau tilt.

→ Lees meer in de uitgebreide HomePod review

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu