Meer kans op zeldzame baby-Pokémon tijdens kerst in Pokémon Go

25 december 2016, 10:22
2 min leestijd
Meer kans op zeldzame baby-Pokémon tijdens kerst in Pokémon Go
Pokémon GO

Pokémon GO

Gratis

Reviewscore

8,5

Van 25 december tot en met 3 januari is er meer kans om zeldzame Pokémon uit een ei te zien komen, zoals een Togepi of een Pichu.

Lees verder na de advertentie.

Pokémon Go kerst

Ontwikkelaar Niantic bracht de eerste Pokémon van de tweede generatie eerder deze maand naar Pokémon Go. Het gaat hierbij om een aantal baby-versies, waaronder Togepi, Elekid, Igglybuff en Pichu. Ze zijn niet in het wild te vinden, maar alleen uit een ei te krijgen. Daarvoor zul je dus flink wat (kilo)meters moeten maken en maar hopen dat ze tevoorschijn komen.

Die kans is vooralsnog niet erg groot, maar met de feestdagen komt daar verandering in. Van 25 december tot en met 3 juni kunnen spelers elke dag een gratis incubator ophalen. Deze zijn nodig om eieren uit te broeden. Normaliter kosten deze items geld. “Als je PokéStops bezoekt tijdens deze periode, bestaat er een grotere kans om eieren te vinden die Togepi, Pichu en andere nieuwe Pokémon te vinden”, schrijft de ontwikkelaar van Pokémon Go op zijn blog.

Pokémon GO
Pokémon GO
Pokémon GO
Pokémon GO
Pokémon GO
Pokémon GO
Pokémon GO
Pokémon GO
Pokémon GO
Pokémon GO
Pokémon GO
Pokémon GO
Pokémon GO
Pokémon GO

Pikachu met kerstmuts

Als je nog geen Pikachu met kerstmuts hebt gevangen, krijg je daar nog iets langer de tijd voor. Als onderdeel van deze actie is de kerstversie van de gele muis nog tot en met 3 januari te vinden. Het leuke van deze Pikachu is hij zijn mutsje ook na de feestdagen nog blijft houden. En is hij klaar om te evolueren, dan krijgt Raichu eveneens de kerstmuts op. Na 3 januari is het niet meer mogelijk om een Pikachu met kerstmuts te vangen.

Meer starters in het nieuwe jaar

Naast de feestdagen-actie komt Niantic ook met een nieuwjaarsverrassing op de proppen. Van 30 december tot en met 8 januari worden er meer starters in de wereld geplaatst. Dat betekent dat je meer kans hebt om Bulbasaur, Charmander en Squirtle te vangen. Ook evoluties van die Pokémon komen vaker in het wild voor. Ook Lure Modules krijgen een boost. In plaats van 30 minuten werken ze een uur. Je krijgt dus extra tijd om Pokémon naar jouw locatie te lokken.

Lees het laatste nieuws over Pokémon Go

Bron: Niantic blog
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu