PokeMatch is een dating-app voor Pokémon GO-spelers

Erwin Vogelaar
25 juli 2016, 19:58
2 min leestijd
PokeMatch is een dating-app voor Pokémon GO-spelers

Ga je er op uit tijdens het Pokémon GO-spelen, maar heb je in je jachten naar de virtuele beestje nog niet een leuke date kunnen vangen? PokeMatch schiet te hulp.

Lees verder na de advertentie.

PokeMatch

Dat Pokémon GO een hit is zijn we nu wel over uit. De game zorgt voor een hoop sociale interacties in de wereld en daar kan ook iets moois uit groeien. Elke speler weet namelijk dat een gym aanvallen en de beestjes spotten een stuk leuker en makkelijker is als je niet alleen bent, dus waarom niet Pokémon GO spelen als je eerste date? PokeMatch is een slimme app die vlot op de hype inspeelt en Pokémon GO combineert met Tinder om je te koppelen met andere Pokémon GO-trainers.

pokematch

Bij het starten van PokeMatch kun je de app aan je Facebook-account verbinden, waarna je een foto kiest. Je vult je leeftijd in, waar je op valt, nog wat extra informatie over jezelf en je kunt bijna aan de slag. Naast dat je kunt aangeven of je op mannen, vrouwen, beide of anders valt, kun je ook kiezen of je in contact wil komen met spelers van team Valor, Team Instinct, Team Mystic of alle teams. Zo voorkom je dat een date ongemakkelijk eindigt, omdat de ander niet bij jouw team hoort.

Zodra alles ingevuld is krijg je matches gezien je geografische omgeving. Swipe naar links als een match je niets lijkt en swipe naar rechts als je meer wil weten. Swipe je beide naar rechts, dan kun je berichten naar elkaar sturen. Je kunt overigens ook aangeven dat je enkel opzoek bent naar vrienden. Zo kun je andere spelers zoeken om samen mee te spelen, zonder dat er meer achter zit. De app heeft nog wel wat problemen, maar dat krijg je als je zo snel op de hype wil inspelen. Updates met nieuwe mogelijkheden verschijnen vlot.

PokeMatch downloaden

PokeMatch kun je gratis downloaden in de App Store via onderstaande link. De app vraagt om 8,9MB vrije ruimte en je hebt minimaal iOS 8 nodig om de app te kunnen gebruiken.


Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu