Waanzinnig avonturenspel Oxenfree nu speelbaar op iOS

Erwin Vogelaar
16 maart 2017, 20:28
2 min leestijd
Waanzinnig avonturenspel Oxenfree nu speelbaar op iOS
OXENFREE

OXENFREE

Gratis

Reviewscore

9

Het avonturenspel Oxenfree is nu verkrijgbaar in de App Store. Deze unieke game kun je de eerste week met twintig procent korting kopen.

Lees verder na de advertentie.

Oxenfree

Een groepje vrienden reist naar een vreemd eiland. Hier ontstaat een griezelig en vooral uniek avontuur dat je beleefd moet hebben. De game is eerder al voor pc en Mac verschenen en is daar goed ontvangen. Ook wij kenden de game al en zijn daarom blij dat nu iedereen met een iOS-toestel deze indie-topper kan ervaren.

oxenfree

Oxenfree is een 2d-game dat voornamelijk om het verhaal draait. Je zult wel kleine puzzels moeten oplossen, maar grotendeels ben je bezig met rondlopen op het eiland en het voeren van gesprekken. Leuk is dat het hoofdpersonage altijd een radio bij zich draagt, waarmee ze enkele bijzondere dingen in de wereld kan doen. De kracht van de game zit in de sfeer. Denk voor een idee aan spannende films uit de jaren tachtig, of aan het uitstekende Stranger Things op Netflix.

In de volledig ingesproken dialogen kun jij kiezen hoe het hoofdpersonage reageert. Deze keuzes beïnvloeden vervolgens het spelverloop. Je zult moeten uitzoeken wat er aan de hand is op het vreemde eiland en wat er met je vrienden gebeurt. Het is ondanks de vrolijke stijl een behoorlijk spannende game met volwassen thema’s die niet voor kinderen geschikt zijn. De game heeft tevens meerdere eindes die je kunt bereiken, waardoor het prima meerdere keren uit te spelen is.

Oxenfree downloaden

Oxenfree is te koop voor 3,99 euro in de App Store via onderstaande link. Dit is een speciale aanbieding voor de eerste week na de release. Voor het gebruik de game heb je wel maar liefst 1,54GB vrije ruimte nodig en moet je minimaal iOS 9.1 draaien. De app werkt alleen op een iPhone 5S of nieuwer, of een iPad Air of nieuwer.

OXENFREE

Night School Studio

Gratis via App Store

OXENFREE
OXENFREE
OXENFREE
OXENFREE
OXENFREE
OXENFREE
OXENFREE
OXENFREE
OXENFREE
OXENFREE

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen