Google Maps update brengt je nu nóg sneller op je locatie

4 februari 2014, 13:53
2 min leestijd
Google Maps update brengt je nu nóg sneller op je locatie

Dagelijks gebruiken miljoenen mensen Google Maps als handvat om zo snel mogelijk op hun locatie te komen. Voor hen is er goed nieuws: Google brengt je door een update je nog sneller op een gewenste plek. Voortaan krijg je netjes bericht als er onderweg plotseling een snellere route opduikt.

Lees verder na de advertentie.

Google Maps update

Google Maps staat erom bekend dat het vóóraf automatisch de makkelijkste route voor de reiziger berekent. De ervaring leert dat die route onderweg opeens niet meer de snelste kan zijn, bijvoorbeeld door werkzaamheden of door veranderingen. Met de update wordt Google Maps oplettender en wordt de reiziger sneller geattendeerd. Wel dien je na de update de optie nog even aan te vinken in de instellingen.

Daarnaast worden er nog enkele bugs uit de app gehaald dankzij de Google Maps update, die het gebruiksgemak van de navigatie-app verder vergroot. Welke fouten Google wegpoetst, laat het bedrijf in het midden. De afgelopen maanden is de populaire applicatie regelmatig van een update voorzien, waarvan de laatste uit december dateert. Die bracht de optie om voorzieningen als hotels en vliegvelden snel op de kaart te kunnen zien.

Real-time verkeer zien

In augustus werd Google Maps verrijkt met functies van de populaire kaarten-app Waze, waarmee het in sommige landen mogelijk werd om real-time verkeer te zien.

Ook konden iPhone-gebruikers met die update in sommige landen onder de tab ‘verkeer’ zien waar op dat moment wegen zijn gesloten door ongelukken, afgesloten wegen en andere incidenten. Met de Google Maps app-update die Google in oktober uitbracht, konden gebruikers tijdens het plannen van de route zien hoe druk het verkeer is op de wegen die ze eventueel moesten nemen.

Google Maps update downloaden

De grootte van het totale bestand is na de update 11,8MB. Google Maps is gratis te downloaden in de App Store voor iPad en iPhone.

Google Maps

Google

Gratis via App Store

Google Maps
Google Maps
Google Maps
Google Maps
Google Maps
Google Maps
Google Maps
Google Maps
Google Maps
Google Maps
Google Maps
Google Maps
Google Maps
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu