Vodafone Topdeals: De iPhone 13 tijdelijk tot €417 voordeel!

Video van de week: AirPods Max videoreview

Lars Paijmans
19 januari 2021, 13:01
1 min leestijd

De AirPods Max is de meest premium koptelefoon die Apple ooit heeft uitgebracht. Maar is hij ook die torenhoge prijs waard? Wij praten je bij in deze AirPods Max videoreview.

Lees verder na de advertentie.

Bekijk onze AirPods Max videoreview

De AirPods Max is het nieuwste lid van de AirPods-familie, en de eerste over-ear koptelefoon die door Apple zelf is gemaakt. Dat levert een apparaat op dat geweldig klinkt, gemakkelijk in gebruik is en een torenhoog prijskaartje heeft.

In deze AirPods Max videoreview nemen we alles met je door. Zo kom jij er in iets meer dan acht minuten achter of deze koptelefoon jouw geld waard is, of je misschien beter op zoek kunt gaan naar een alternatief.

Want hoewel we erg te spreken zijn over het design, de geluidskwaliteit en de ruisonderdrukking, is de prijs zo hoog dat Apple zich boven de concurrenten prijst. Daardoor is deze koptelefoon twee keer duurder dan een populaire draadloze koptelefoon van Bose of Sony. En dat maakt de AirPods Max lastig aan te raden.

AirPods Max review: geweldig geluid en design, maar prijs valt uit de toon

Volg iPhoned op YouTube

Wekelijks plaatsen we een video op ons YouTube-kanaal. De ene keer voelen we nieuwe producten aan de tand – zoals onlangs de iPhone 12-telefoons – en de andere keer duiken we dieper in een complex thema, zoals 5G. Ook delen we regelmatig tips om net even iets meer uit je Apple-apparaten te halen en we geven regelmatig toffe producten weg, onlangs nog de iPhone 12 Pro en iPhone 12 mini.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal via de knop hieronder. Vergeet video’s ook geen duimpje omhoog te geven: daar help je ons namelijk enorm mee. Bedankt voor het kijken!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu